Congressen

Congressen

CONGRESSEN

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen van zowel onze partners als voor de deelnemers. 

Door onze werkwijze, de altijd zeer persoonlijke aanpak en de originele congresconcepten helpen we uw evenement tot een unieke ervaring te maken. Zo organiseerden we al een debatvorm DWDD meets Lagerhuis, het allereerste Zorginnovatie Congrestival (bekijk de aftermovie!) en een aantal besloten meerdaagse seminars in binnen- en buitenland. Kortom, we maken van uw congres of studiereis een unicum.


Voor onze congressen hebben wij de CONNACT app  ontwikkeld, dit zorgt voor een doeltreffend eerste contact en maakt een ontmoeting een stuk eenvoudiger. Het idee is gebaseerd op de populaire dating app Tinder en is locatie gevoelig.  Op deze manier wordt elk congres succesvoller voor iedereen. 
Kijk op www.connacter.com voor meer informatie.

Kunnen wij u helpen bij de organisatie van een congres in Nederland? Neem gerust contact op dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.
Heeft u nog vragen? Bel of mail ons, via 085 111 88 44 of secretariaat@cognicum.com


 

AGENDA

2018

• Oktober Healthcare Robotics studiereis, Japan (meer info volgt)

2019

• 11-02 t/m 15-02 HIMSS 19, Orlando USA

• 18-05 t/m 22-05 APA Annual Meeting San Francisco

• 11-06 t/m 13-06 HIMSS EU 19, Helsinki

2020

• 25-04 t/m 29-04 APA Annual Meeting Philadelphia

2021