Zorgverzekeringscongres 2024

14 t/m 16 mei 2024 | Landhuishotel De Bloemenbeek, De Lutte
2024/05/14 20:00:00

Over het zorgverzekeringscongres

Het Zorgverzekeringscongres heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen als een must-visit bijeenkomst voor de zorg. Niet alleen vanwege de thema’s die door de jaren aan de orde zijn gesteld, ook vanwege de deelnemers: beleidsmakers en beslissers uit alle hoeken van de zorg: Zorgverzekeraars, aanbieders, beroepsgroepen, patiëntenorganisaties, overheid en toezichthouders. Cure en care. Eerste, tweede en derde lijn.

Ook relevante stakeholders als gemeenten, zorgadviseurs, economen behoren tot de vaste deelnemers. Plus natuurlijk een line-up van vele deskundige gastsprekers die hun licht laten schijnen over actuele thema’s die onze aandacht vragen.

Actueel blijven

Hoewel dit alles het Zorgverzekeringscongres relevant maakt, brengt het tegelijk ook de verantwoordelijkheid met zich om actueel te blijven. Bij de tijd. En om ons steeds weer de vraag te stellen of we als zorgsector op de goede weg zijn, of het perspectief nog voldoet of bijgesteld dient te worden, waar de kansen liggen om het beter te doen en wat de uitdagingen van morgen zijn.

Het Zorgverzekeringscongres is de uitgelezen plek om deze gebieden samen te verkennen en nieuwe ideeën concreet vorm te geven. Dit evenement is strikt op uitnodiging, waardoor inschrijven via de website helaas niet mogelijk is. Heeft u een vraag over dit evenement? Laat het ons gerust weten via secretariaat@cognicum.com.

Save the date: 14 - 16 mei