HLTH 2022 Logo

17 t/m 20 juni 2024

RAI Convention Centre, Amsterdam
2024/06/17 09:00:00

HLTH in Amsterdam!

Sinds 2017 organiseert Cognicum jaarlijks de reis naar HLTH voor de Nederlandse zorgdelegatie. Heb je voorheen overwogen om mee te gaan of ben je gewoon benieuwd, dan is nu de kans om het meest innovatieve technologiecongres van dit moment te ervaren. Je hoeft hiervoor niet naar het buitenland, want HLTH vindt plaats in Amsterdam!

Actie voor zorgdeelnemers: Gratis naar HLTH

Ben jij zorgmedewerker, -manager, -bestuurder of op welke manier dan ook werkzaam in de zorg? Dan hebben we een mogelijkheid om gratis naar HLTH te gaan! Benieuwd hoe het werkt? Stuur ons een bericht!

Extra scherp tarief via Cognicum

Je profiteert van een extra scherp tarief via onze kortingscode

Locatie

HLTH Europe 2024 vindt plaats in de RAI Amsterdam

Doelgroep

Van directie en bestuurders met een strategische blik binnen Care & Cure tot de farmacie, van apothekers tot fysiotherapeuten: door het veelzijdige programma is HLTH interessant voor een brede doelgroep uit alle gebieden van de zorg.

3.500+

Zorgaanbieders, -professionals, -inkopers, investeerders, startups, life science organisaties en beleidsmakers bezoeken HLTH

200+

Sprekers in grote keynotes én talloze kleinere sessies, waar je de sprekers kunt ontmoeten en samen met de deelnemers nieuwe kennis kunt opdoen;

100+

Interactieve sessies, workshops & content vanuit organisaties als Pfizer, Moderna, Mayo Clinic, Google;

Inschrijven voor HLTH

Met 220+ keynotesprekers van binnen én buiten de zorg, Nederlandse ambassadeurs zoals Daan Dohmen en Marlies Schijven en talloze actuele zorgtopics is HLTH Europe het congres dat je niet mag missen dit jaar.

V: Wat zijn de voordelen van boeken via Cognicum?
A: Door onze goede samenwerking met de organisatie van HLTH profiteer je van een extra scherp tarief voor de beursregistratie in het pakket. En uiteraard zijn alle sessies van het programma inbegrepen.

Silo's afbreken en de dialoog bevorderen

In 2028 begon HLTH met een gedurfde missie: silo’s afbreken en de dialoog bevorderen om de nodige transformaties in de zorg te maken. In zes jaar is HLTH uitgegroeid tot meest invloedrijke zorgcongres van Amerika, met deelnemers uit alle hoeken van de gezondheidszorg. Het doel is helder: de toekomst van gezondheid transformeren door samenwerking en innovatie.

In juni start HLTH een nieuw hoofdstuk met HLTH Europe, dat voor deze eerste editie plaatsvindt in en rond de RAI Amsterdam. Waarom je hierbij moet zijn?

 • Netwerken

  Grootschalige welkomstreceptie op maandag 17 juni

 • Inhoud

  Meer dan 350 topsprekers verspreid over 3 dagen

 • Inspiratie

  Workshops/deep dives, bijvoorbeeld over het Europese zorglandschap en hoe je in diverse landen kunt starten/opschalen. Bekijk het hele programma hier

 • Plezier

  HLTH staat voor frisse energie en actie. Leg nieuwe contacten tijdens o.a. de Strand Social op de dinsdag (ja, er is een HLTH-strand), HLTHFest op de woensdag of de Survivor’s BBQ op donderdag.

Locatie: RAI Convention Centre, Amsterdam

Na de wereldwijde editie van HLTH in Las Vegas, vindt de allereerste Europese editie van HLTH plaats in ons eigen land. Het RAI Convention Centre in Amsterdam is het decor voor dit driedaagse congres.

RAI Amsterdam
Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
https://goo.gl/maps/1zjkFWWC6CsBN8Gc9