Life is a network!

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen van zowel onze partners als de deelnemers.

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan voor al onze reizen en evenementen. Afhankelijk van de aard en de locatie van het evenement van keuze, zijn bijvoorbeeld accommodatie, heen- en terugvlucht en begeleiding op locatie inbegrepen.

Bekijk de agenda

Team Cognicum

[dt_team_masonry type=”masonry” loading_effect=”fade_in” image_sizing=”proportional” img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:4|v_tablet:2|phone:1″ post_title_bottom_margin=”0px” team_position_font_size=”14px” content_font_size=”12px” content_line_height=”20px” custom_content_color=”#000000″ soc_icon_size=”18px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” soc_icon_bg_color=”#00a8e5″ posts_offset=”0″ category=””]

Onze diensten

Congressen

Onze congressen zijn er altijd op ingericht om u op de meest efficiënte en passende manier kennis te laten opdoen op inspirerende en relevante plekken over de hele wereld. Aan de basis hiervan staat onze ambitie om inhoudelijk sterke evenementen aan te bieden, die een toevoeging bieden aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studiereizen

Naast congresreizen organiseren en ontwikkelen wij ook op maat gemaakte arrangementen in de vorm van studiereizen. Dit zijn vaak reizen voor kleinere, gerichte doelgroepen op een specifiek onderwerp. Ook hiervoor bieden wij reizen naar gerenommeerde en vooraanstaande organisaties op aansprekende locaties.

Nascholing

Cognicum organiseert jaarlijks meerdere geaccrediteerde nascholingen in de zorg en het onderwijs, voor o.a. psychiaters, MDL artsen, onderwijzers en artsen. Zijn er nog andere onderwerpen interessant voor uw beroepsgroep? Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Meer weten? Stuur een bericht!

Heeft u een vraag over één van onze diensten, of inspiratie voor een evenement?
Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Versturen