Life is a network!

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen van zowel onze partners als de deelnemers.

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan voor al onze reizen en evenementen. Afhankelijk van de aard en de locatie van het evenement van keuze, zijn bijvoorbeeld accommodatie, heen- en terugvlucht en begeleiding op locatie inbegrepen.

Team Cognicum

Paula Out, travel en operations manager bij Cognicum
Paula Out

Travel & Operations manager

Als Travel & Operations manager bij Cognicum zorgt Paula ervoor dat alle reizen van eerste inschrijving tot de terugvlucht zo soepel mogelijk verlopen. Van het vinden van het juiste hotel tot het bieden van ondersteuning ter plaatse, alles wordt geregeld.

Patrick van der Schaaf

Founder & Owner

Patrick heeft in 2013 Cognicum opgericht, met als doel om de best mogelijke reizen aan te bieden voor o.a. topmanagers in de zorg, het onderwijs en bij multinationals. Door zijn visie en doorzettingsvermogen is het aantal aangeboden reizen dat Cognicum aanbiedt verdrievoudigd.

Jesse Falk

Communicatiemanager

Communicatiemanager Jesse houdt zich bezig met het beheren van de interne, externe en marketingcommunicatie rondom het bedrijf en het merk Cognicum. Van het optimaliseren van de website tot het versturen van mailings en het bedenken van marketingacties.

Fleur Evers

Relatiemanager

Mensen met een passie voor de zorg samenbrengen en het ontwikkelen van inspirerende studiereizen en congressen. Fleur is de lijm die ons netwerk bij elkaar houdt en uitbreidt.

Elise Könings is office manager bij Cognicum
Elise Könings

Officemanager

Van het ondersteunen bij de organisatie van onze events tot aan de facturatie: Officemanager Elise vormt het kloppende hart van Cognicum en zorgt ervoor dat alles soepel loopt (en blijft lopen).

Onze diensten

Congressen

Onze congressen zijn er altijd op ingericht om u op de meest efficiënte en passende manier kennis te laten opdoen op inspirerende en relevante plekken over de hele wereld. Aan de basis hiervan staat onze ambitie om inhoudelijk sterke evenementen aan te bieden, die een toevoeging bieden aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studiereizen

Naast congresreizen organiseren en ontwikkelen wij ook op maat gemaakte arrangementen in de vorm van studiereizen. Dit zijn vaak reizen voor kleinere, gerichte doelgroepen op een specifiek onderwerp. Ook hiervoor bieden wij reizen naar gerenommeerde en vooraanstaande organisaties op aansprekende locaties.

Nascholing

Cognicum organiseert jaarlijks meerdere geaccrediteerde nascholingen in de zorg en het onderwijs, voor o.a. psychiaters, MDL artsen, onderwijzers en artsen. Zijn er nog andere onderwerpen interessant voor uw beroepsgroep? Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Meer weten? Stuur een bericht!

Heeft u een vraag over één van onze diensten, of inspiratie voor een evenement?
Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Versturen