Life is a network!

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen van zowel onze partners als de deelnemers.

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan voor al onze reizen en evenementen. Afhankelijk van de aard en de locatie van het evenement van keuze, zijn bijvoorbeeld accommodatie, heen- en terugvlucht en begeleiding op locatie inbegrepen.

Bekijk de agenda

Team Cognicum

Patrick van der Schaaf Cognicum
Patrick van der Schaaf

Founder & Owner

Patrick heeft in 2013 Cognicum opgericht, met als doel om de best mogelijke reizen aan te bieden voor o.a. topmanagers in de zorg, het onderwijs en bij multinationals. Door zijn visie en doorzettingsvermogen is het aantal aangeboden reizen dat Cognicum aanbiedt verdrievoudigd.

HIMSS20 Paula Out
Paula Out

Travel & Operations manager

Als Travel & Operations manager bij Cognicum zorgt Paula ervoor dat alle reizen van eerste inschrijving tot de terugvlucht zo soepel mogelijk verlopen. Van het vinden van het juiste hotel tot het bieden van ondersteuning ter plaatse, alles wordt geregeld.

Jesse Falk

Communicatiemanager

Communicatiemanager Jesse houdt zich bezig met het beheren van de interne, externe en marketingcommunicatie rondom het bedrijf en het merk Cognicum. Van het optimaliseren van de website tot het versturen van mailings en het bedenken van marketingacties.

Henrike Schaap Officemanager Cognicum
Henrike Veerman

Officemanager

Van het ondersteunen bij de organisatie van onze events tot aan de facturatie: Officemanager Henrike vormt het kloppende hart van Cognicum en zorgt ervoor dat alles soepel loopt (en blijft lopen).

Onze diensten

Congressen

Onze congressen zijn er altijd op ingericht om u op de meest efficiënte en passende manier kennis te laten opdoen op inspirerende en relevante plekken over de hele wereld. Aan de basis hiervan staat onze ambitie om inhoudelijk sterke evenementen aan te bieden, die een toevoeging bieden aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studiereizen

Naast congresreizen organiseren en ontwikkelen wij ook op maat gemaakte arrangementen in de vorm van studiereizen. Dit zijn vaak reizen voor kleinere, gerichte doelgroepen op een specifiek onderwerp. Ook hiervoor bieden wij reizen naar gerenommeerde en vooraanstaande organisaties op aansprekende locaties.

Nascholing

Cognicum organiseert jaarlijks meerdere geaccrediteerde nascholingen in de zorg en het onderwijs, voor o.a. psychiaters, MDL artsen, onderwijzers en artsen. Zijn er nog andere onderwerpen interessant voor uw beroepsgroep? Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Meer weten? Stuur een bericht!

Heeft u een vraag over één van onze diensten, of inspiratie voor een evenement?
Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Versturen