Gouden partner

Pharmapartners is partner van de HIMSS Dutch Community en het Nederlandse programma in Lissabon

Verbindende ICT voor de eerstelijnszorg. Dat is wat we bij PharmaPartners doen. Dat gaat verder dan het leveren van de best werkende ICT-oplossing alleen. Voor ons gaat dat over samenwerken met onze klanten, de zorgverleners in de huisartsenzorg en openbare farmacie. Zodat zij op de juiste plaats en tijd over de juiste informatie beschikken en de beste zorg kunnen leveren aan de patiënt, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. In verbinding met onze klanten ontwikkelen we innovatieve oplossingen, die echt waarde toevoegen. Voor de eerstelijnszorg, de maatschappij én de patiënten.

``Waarom doen wij wat we doen?``

Dit is ons verhaal…

Vraagt u zichzelf wel eens af, wat we nu precies doen bij PharmaPartners? Voor wie we het eigenlijk doen? Dan is het goed om ons verhaal te kennen. Ons verhaal, dat is eigenlijk het verhaal van de beste zorg. En de beste zorg, die begint bij de huisarts, in samenwerking met de apotheker. Dit zijn betrokken zorgverleners, die hun patiënt als geen ander kennen. Ze bieden zorg, ze maken mensen beter.

Goede uitwisseling van informatie die relevant en actueel is, is voor de beste zorg onmisbaar. Informatie over de patiënt, over wat er aan de hand is en die dankzij betrouwbare gegevensuitwisseling bovendien precies wanneer dat echt nodig is op de point-of-care beschikbaar is, voor de betrokken zorgverleners, en ook voor de patiënt.

Om dat mogelijk te maken, is ICT essentieel. Intelligente ICT, die geen concessies doet op het gebied van wetgeving en kwaliteiten tegelijk de continuïteit en stabiliteit biedt, waarmee de betrokken zorgverleners binnen de huisartsenpraktijk en apotheek echt geholpen zijn, om hun werk samen op de best mogelijke manier te doen. Waarmee alle zorgactiviteiten rondom één patiënt, makkelijk te organiseren zijn. Omdat alle gegevens van de patiënt, op één plek beschikbaar zijn. Zulke ICT-oplossingen op maat wordt niet zomaar gemaakt, daarvoor moet ook echt goed samengewerkt worden. Niet alleen met elkaar, maar vooral met de klant. Zodat we in staan zijn oplossingen te bieden, die ervoor zorgen dat klanten ook zelf beter kunnen samenwerken. Bij PharmaPartners vinden we dit echt belangrijk. Daarom ontwikkelen we altijd samen met onze klanten, we verbinden hun ervaring en onze expertise. Want dat leidt simpelweg tot de beste ICT-oplossingen voor de eerstelijnszorg.