Cognicum Digitale Zorgprofessional van het Jaar 2021 award is gewonnen door Marlies Schijven

De Digitale Zorgprofessional van het Jaar award komt in 2022 terug!

Afgelopen week brachten meer dan 1000(!) mensen hun stem uit op de vier genomineerden voor de splinternieuwe Digitale Zorgprofessional 2021 award! We mogen Marlies Schijven feliciteren met het winnen van de award, die door Gabrielle Speijer werd uitgereikt tijdens Mobile Healthcare.

Vanuit Cognicum zijn we trots om deze erkenning in het leven te hebben geroepen, en de prijs: een geheel verzorgde vitaliteitsreis om op te laden en tot rust te komen op een inspirerende bestemming.

Wegens de positieve ontvangst van de verkiezing en het geweldige aantal stemmen dat is uitgebracht, laten we deze award volgend jaar terugkomen om een nieuwe zorgprofessional in het zonnetje te zetten. Een nieuwe traditie is ontstaan!

Over deze award

Digitalisering en digitale vaardigheden maken een steeds groter onderdeel uit van de dagelijkse zorgpraktijk. Wie is op de werkvloer de digitale collega die iedereen altijd helpt, en naast hun drukke baan ook deze digivaardigheid promoot bij collega’s?

Voor die person(en) is de Digitale Zorgprofessional van het Jaar Award in het leven geroepen. Op die manier zetten we de digitale zorgmedewerker in het zonnetje, met daarbij een mooie prijs voor deze winnaar.

Eerdere winnaars

Winnaar 2021

Cognicum Digitale Zorgprofessional van het Jaar 2021 award is gewonnen door Marlies Schijven

Marlies Schijven (Chirurg, Amsterdam UMC & CMIO, MinisterieVWS) is de eerste winnaar van de Digitale Zorgprofessional van het Jaar Award. Er werd meer dan 1000 keer gestemd op Marlies en collega-genomineerden Marinka Stierp, Richard Dirven & Saskia Kroes.

De prijs die bij deze award hoort is een compleet verzorgde vitaliteitsreis naar een inspirerende locatie, mogelijk gemaakt door Cognicum.