Zilveren partner

Optimale bedrijfsvoeringsprocessen met als uitkomst een efficiënte en voorspelbare organisatie.

Betere resultaten door inzicht en voorspelbaarheid: Wees voorbereid op de toekomst en pak de uitdagingen aan binnen uw zorgorganisatie. Hiervoor is meer nodig dan een traditioneel ERP. Met de cloud ERP oplossing van SAP is een zorgorganisatie in staat om continu in te spelen op veranderingen. Nieuwe digitale technologie kan op een beheerste wijze geïmplementeerd worden en u blijft in control en voorspelbaar werken vanuit realtime inzicht.

De delaware FAST Healthcare oplossing is een versneller voor een nieuwe
SAP-implementatie of een upgrade van uw bestaande SAP-omgeving. FAST healthcare is ontwikkeld binnen delaware en is een door SAP gecertificeerde oplossing.

Delaware Nederland is één van de grotere SAP-partners in Nederland en heeft veel ervaring met het implementeren van SAP. Binnen de Nederlandse gezondheidzorg zijn we redelijk nieuw, maar delaware heeft een bewezen track-record binnen de Belgische ziekenhuizen. SAP heeft zich als healthcare-oplossing al jaren bewezen in Nederland. Delaware werkt zeer nauw samen met SAP en is voorkeurspartner van SAP voor de gezondheidszorg in Nederland.  

De focus van FAST Healthcare ligt op het implementeren van bedrijfsvoerings-processen zoals financiën, projecten, inkoop en logistiek inclusief de benodigde integratie met EPD, OK en LAB-systemen.

Delaware heeft haar strategie geënt op de onderstaande 3 ecosystemen:

Wij zien er naar uit u te ontmoeten en nader kennis te maken tijdens deze reis.