HIMSS20 HIMSS 2020 Orlando Florida Cognicum Global Conference
Save the date: 9 t/m 13 maart 2020 | Orlando, Florida
2020/03/09 12:00:00

Over HIMSS20

De wereldwijde editie van HIMSS Global Health Conference & Exhibition brengt 45.000 managers, bestuurders, clinici, directeurs en leveranciers uit de zorg samen. Speciaal voor de Nederlandse delegatie biedt Cognicum i.s.m. de HIMSS Dutch Community een aanvullend programma met workshops, volop netwerkgelegenheid en social events, naast het omvangrijke programma van HIMSS20.

Uw reis & registratie

Cognicum neemt u alle zorg uit handen bij de reis naar Orlando inclusief vlucht, verblijf, transfers en eventueel een aanvullende studiereis. Klik hieronder om uw keuze te maken uit de reisarrangementen.

Studiereizen en reiscombinaties

HIMSS 2020 HIMSS20 studiereizen, reiscombinaties met SXSW 2020

Maak uw bezoek aan HIMSS20 extra waardevol met een studiereis voorafgaand aan Orlando. De voorbereidingen voor Houston & New York zijn in volle gang, meer informatie hierover volgt. Tevens sluit SXSW komend jaar aan op HIMSS20, waardoor u kunt kiezen voor een combinatie met dit indrukwekkende evenement in Austin, dat sinds dit jaar ook een prominente plek voor de zorg in het programma heeft.

Heeft u interesse om mee te gaan, of heeft u zelf een bestemming in gedachten? Geef dan uw voorkeur aan via e-mail of 085 111 88 44. 

Het programma

Ook bij HIMSS20 kunt u rekenen op een interactief programma speciaal voor de Nederlandse delegatie die meereist naar Orlando, verzorgd door de HIMSS Dutch Community (Nictiz, VMBI & Cognicum). Hieronder vindt u alvast een globaal overzicht.
Benieuwd naar het reguliere programma van HIMSS20? Klik hier voor meer informatie

Zo 8 maart

Welkomstreceptie

Ma 9 maart

Ontbijt

Seminar op locatie

Site-visit Kennedy Space Center

Holland House BBQ

Di 10 maart

Ontbijt

HIMSS Opening Keynote*

Lunch

Internationale receptie

Dutch Digital Health Event

Wo 11 maart

Ontbijt

Lunch

Holland House receptie

Do 12 maart

Ontbijt

Lunch

Optioneel referentiebezoek (onder voorbehoud)

Vr 13 maart

HIMSS20 Closing Keynote*

*HIMSS beursregistratie vereist

Het thema

Duurzame gezondheidszorg met ICT

Bij duurzaamheid in de gezondheidszorg denk je wellicht aan energieneutraal bouwen, recycling van medische apparatuur en afval en misschien aan duurzaam personeelsbeleid. Dat de inzet van bijvoorbeeld slimme ICT, big data en kunstmatige intelligentie ook een bijdrage kunnen leveren aan het verduurzamen van de zorg is wellicht minder bekend. Zo zijn er uiteenlopende ontwikkelingen die de zorg efficiënter, effectiever en betaalbaarder kunnen maken en daarmee toegankelijker en duurzamer.

De vraag is nu hoe we dit gaan organiseren. Het is een uitdaging die organisatorische, technische, financiële en culturele aspecten kent. Tijdens het seminar van de Dutch Community  op maandag 9 maart 2020 worden een aantal actuele ontwikkelingen op dit gebied aan de orde gesteld in de volgende subthema’s:

Subthema's

Datadilemma’s
Effectiviteit van samenwerking: transparantie en partnerships
Gepersonaliseerde patiëntenzorg
Verschuivingen in de keten: van cure naar care naar anywhere

De reisarrangementen

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de reisarrangementen in volle gang. Houd voor updates deze pagina in de gaten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of stel direct een vraag via e-mail of 085 111 88 44.

Organiserende partners

HIMSS20 Orlando logo
Nictiz
VMBI
Cognicum. Life is a network. Logo hi res