Zilveren partner

Over Conclusion

D&A en Furore maken deel uit van het ecosysteem van Conclusion. Het ecosysteem bevat een pallet aan bedrijven die acteren op het snijvlak business en IT. Ook organisatieadviesbureau Morgens maakt deel uit van dit ecosysteem. Tijdens deze reis bundelen wij ook hier de krachten en stellen ons graag aan jullie voor.

Over D&A

D&A is uw betrouwbare partner op het gebied van digitale zorg. Sinds 2000 zijn wij actief in de gezondheidszorg en vanuit een sterke overtuiging dat ICT een wezenlijke bijdrage kan leveren aan kwalitatieve, effectieve en efficiënte zorg. Onze expertise ligt in het We adviseren en begeleiden programma’s en implementatieprojecten bij diverse zorgorganisaties, zoals ziekenhuizen, GGZ- instellingen, VVT, laboratoria, regionale samenwerkingsverbanden, branche organisaties en landelijke organisaties. Onze dienstverlening omvat alle aspecten omtrent digitalisering in de zorg: van ontwikkeling van een digitale strategie, EPD en ECD selecties en implementaties, transitie naar hybride zorg, implementatie van zorgtechnologie, gegevensuitwisseling, laboratorium-IT, transitie tot professionalisering van IT-organisaties en -diensten.

Ontmoet onze vertegenwoordigers:

Petra Duin, Businesslead en MT-lid bij D&A.
Met een achtergrond als zorgprofessional en zorgmanager, beschikt zij over uitgebreide ervaring als programmamanager van EPD’s binnen diverse zorgorganisaties. Als voorstander van hybride zorg, is zij momenteel gefocust op de uitdagingen rond dit onderwerp. zij streeft ernaar om oplossingen te vinden zonder opnieuw het wiel te hoeven uitvinden.

Margon Tuinstra, Businesslead Gegevensuitwisseling bij D&A. Zij heeft programmamanagementervaring in diverse initiatieven zoals het VIPP GGZ programma, het onderzoek voor VWS naar een landelijk netwerk van infrastructuren voor gegevensuitwisseling in de zorg en de kickstart Medicatieoverdracht in de regio Rijnmond. Vanuit deze ervaring denkt ze graag met je mee over het verbeteren van gegevensuitwisseling in de zorg.

DenA
Petra-Duin
Margon-Tuinstra

Over Furore

Furore werkt dit jaar precies 30 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Wij kennen de EPD’s in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Wij hebben een onafhankelijke positie en werken uitsluitend in opdracht van de zorginstelling als counterpart van de leverancier. We adviseren, we begeleiden en – belangrijkst – we bouwen.

Ontmoet onze vertegenwoordiger:

Richard Hopmans, projectmanager bij Furore:
Na een uitgebreide carrière in de zorg heeft Richard gewerkt aan grote EPD- implementaties in zowel Amerika als Europa. Hij heeft een sterke affiniteit met projectleiding en management, waarbij hij altijd de nadruk legt op inhoudelijke expertise en diepgaande kennis van werkprocessen binnen diverse organisaties en afdelingen. Wil je met hem van gedachten wisselen over deze expertisegebieden, dan spreek hij je graag.

Richard-Hopmans