HIMSS19 Studiereis

Thema: The world according to Mayo Clinics | Rochester, Minnesota, VS
2019/02/10 09:00:00

In overzicht

€5.495

14 feb - 16 feb 2019

Deze studiereis vertrekt op donderdagochtend 14 februari vanuit Orlando, de aankomst in Nederland is op zaterdagochtend 16 februari.

Groep: maximaal 25 personen

Alle genoemde informatie is onder voorbehoud. De organisatie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan de samenstelling en de (algehele) beschikbaarheid van de studiereis.

Partners van deze studiereis:

Over deze reis

The world according to Mayo Clinic

Een studiereis naar de bron van de Amerikaanse gezondheidszorg. Onder leiding van de oud CIO van Mayo Clinic dompelen we in Rochester twee dagen onder in het gedachtengoed van Mayo Clinic.

De eerste vestiging van Mayo Clinic is in 1889 gestart in Rochester (Minnesota) door vader William Worrall en zijn zonen William James en Charles Horace Mayo. Inmiddels is Mayo Clinic wereldwijd voorbeeld voor zorginstellingen in patiënt benadering, openheid en transparantie, digitalisering en performance. Amerikaanse presidenten worden hier behandeld, Mayo Clinic is een systeem, een way of work.  Een absolute must voor u als zorgprofessional om uw HIMSS19 bezoek mee te verdiepen.

Let op: U wordt eerst doorgeleid naar de HIMSS website voor uw registratie, na het voltooien hiervan kunt u via een link terugkeren naar onze website om uw reisarrangement te voltooien.

Het programma (onder voorbehoud)

Het onderstaande overzicht geeft een indicatie van geplande activiteiten, het definitieve programma kan verschillen van de getoonde informatie.

Ochtendvlucht naar Minneapolis en transfer naar Rochester. De aankomst in Rochester, Mayo Clinic is rond het middaguur.

Op het programma staan onder andere:

  • Een presentatie van Mayo Clinic Center for Connected care;
  • Een bezoek aan het Dan Abraham Healthy Living Center ( https://dahlc.mayoclinic.org);
  • Mayo Clinic rondleiding over de campus waarbij het onderwerp Patient Engagement vooral centraal staat.

We verblijven in het DoubleTree by Hilton Rochester (of gelijkwaardig) waar we aan het einde van de middag inchecken. Uw bagage zal daar inmiddels afgeleverd zijn.

Tijdens een netwerkborrel en aansluitend diner is er ruimschoots gelegenheid om de ervaringen van de dag te bespreken met de groep.

Na het ontbijt en uitchecken vertrekken we te voet naar het Mayo Clinics Center for Innovation. Hier zullen we aan de hand van een aantal presentaties en interactieve sessies de toekomst van zorg volgens Mayo Clinics bespreken. Aansluitend zullen we één van de belangrijke onderwerpen voor Mayo bespreken; Shared Decision Making. Hoe gaat dit bij Mayo en welke randvoorwaarden zijn daarbij essentieel?

Begin middag vertrekken we naar de luchthaven van Minneapolis voor onze retourvlucht. In de bus organiseren we een korte terugkoppeling en benutten we de reistijd voor reflecties vanuit de groep met de nadruk op de toepasbaarheid voor de Nederlandse zorg.

Rond 21.25 vliegen we terug naar Nederland, waar we op zaterdag in de ochtend deze studiereis afsluiten.

10 februari 2019
Amsterdam > Atlanta
10:35 – 14:52
Vluchtnr. KL6075

 

Atlanta > Orlando
16:55 – 18:26
Vluchtnr. KL7898

 

Donderdag 14 februari 2019
Orlando > Minneapolis
07:55 – 10:29
Vluchtnr. DL1809

 

Vrijdag 15 februari 2019
Minneapolis > Amsterdam
21:25 – 12:15*
Vluchtnr. KL0656

 

*Aankomst volgende dag

Boek uw studiereis vandaag!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heeft u een vraag?

+31 85 111 88 44

secretariaat@cognicum.com

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30

Stel een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Versturen