HIMSS Dutch Community - HIMSS Europe 2019

Praktische informatie

Op een rij

Op de dinsdag krijgt u van de organisatie een OV-ticket waarmee u op de dinsdag, woensdag en donderdag gratis kunt reizen, bijvoorbeeld van het hotel naar het congrescentrum. 

De onlineversie (inclusief programma + vluchtinformatie) van het HIMSS Dutch Community programmaboekje worden op dit moment geproduceerd. Wanneer gereed kunt u deze middels een knop hieronder bekijken en/of downloaden. In Helsinki heeft u ook de beschikking over een geprinte versie van het boekje.

Deelnemerslijst op aanvraag: secretariaat@cognicum.com

Om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, raden wij u aan om het E-ticket zowel te printen, als digitaal (bijvoorbeeld per smartphone of tablet) bij u te dragen op de dag van vertrek. Alle E-tickets zijn in de week van 27 mei verstuurd. Heeft u een vraag? Laat het ons weten via jesse@cognicum.com of bel 085 111 88 44.

U kunt uw HIMSS-badge op woensdag ophalen bij de registratiedesk area bij de entree van het Messekeskus. Wij verzoeken u om uw HIMSS-badge tijdens alle onderdelen van het programma zichtbaar te dragen.

Wij hebben geen reisverzekering voor u afgesloten, wij adviseren u deze zelf te regelen. Let op: Een privé doorlopende reisverzekering dekt meestal geen zakelijke reizen.

De HIMSS Europe 2019 Dutch Community dresscode is: Business Casual. Hiermee bent u voorbereid op zowel de inhoudelijke activiteiten als de social events.

HIMSS Europe 2019 Helsinki - Cognicum, Life is a network

Zit u al bij de HIMSS Europe 2019 Dutch Community LinkedIn-groep?

Mis geen update in aanloop naar het congres en leg alvast contact met uw reisgenoten!

Vluchtinformatie

De vluchten van en naar Helsinki worden verzorgd door KLM (rechtstreeks).

Terugvlucht donderdag

Helsinki > Amsterdam
Datum: Donderdag 13 juni 2019
Tijden: 18:10 – 19:45
Vluchtnummer: KL1170

Heenvlucht

Amsterdam > Helsinki
Datum: Dinsdag 11 juni 2019
Tijden: 09:50 – 13:10
Vluchtnummer: KL1167

Terugvlucht vrijdag

Helsinki > Amsterdam
Datum: Vrijdag 14 juni 2019

Tijden: 18:10 – 19:45
Vluchtnummer: KL1170

Accomodatie

Het Clarion Hotel Helsinki biedt een prachtig uitzicht over de stad en is inclusief: ontbijtbuffet, internettoegang (Wi-Fi), toegang tot het fitnesscentrum op de bovenste verdieping, sauna en zwembad tijdens openingsuren. Meer informatie…

Transfers

Indien u via Cognicum uw vlucht heeft geboekt met KLM, met aankomst in Helsinki om 10.20 uur of 13.10 uur dan staan wij u op te wachten op de luchthaven en wordt u per bus naar hotel Clarion gebracht.

Indien u afwijkend vliegt of indien u uw vlucht zelf heeft geboekt dan is de transfer van de luchthaven naar het hotel en v.v.  en op eigen gelegenheid. De kosten voor een taxi zijn €42,00 (Wij raden u vaste prijs afspreken met de chauffeur, om de kosten zo laag mogelijk te houden).

De transfer van hotel Clarion naar Messekeskus is op eigen gelegenheid, u ontvangt op de dinsdagmiddag een OV-kaart. U reist in ca. 25 minuten naar Messekeskus met tram 9, welke voor het hotel Clarion vertrek.

Indien u op donderdagavond met de KLM vlucht om 18.10 vertrekt dan gaat er om 15.00 uur een transfer van Messekeskus naar de luchthaven. U dient in de ochtend uw bagage mee te nemen naar Messekeskus, deze kunt u daar achterlaten in de garderobe. U ontvangt van ons nog nadere informatie waarvandaan de bus vertrekt.  

Indien u meegaat op referentiebezoek op vrijdag, dan is de transfer naar de luchthaven inbegrepen.

Bagage: KLM

Indien u heeft aangegeven bagage te willen meenemen, dan hebben wij dit voor u ingeboekt. Mocht u geen ruimbagage hebben aangevraagd, houd er dan rekening mee dat uw handbagage max. 12 kg mag wegen.

Economy Class (klik om te vergroten)

KLM Economy class - Bagage informatie