Voorbeeld van de Cognicum Collegetour Special met Nuance

Uw sparringpartner van A tot Z op weg naar een succesvol evenement.

Online, hybride of live.

In het afgelopen jaar is de verschuiving naar het digitale tijdperk in een stroomversnelling geraakt. Bijeenkomsten in hybride vorm, of zelfs helemaal online zijn de nieuwe norm. Cognicum staat voor u klaar met een professionele totaaloplossing voor online, hybride en live-evenementen met onze vertrouwde focus op de zorg. Full-service begeleiding en uitvoering van A tot Z.

Hoe werkt het

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, samengebracht in vier stappen. Daarnaast is het altijd mogelijk om tot een oplossing op maat te komen. Neem hiervoor contact met ons op, ons team staat voor u klaar!

1. Voorbereiding

Krijg via de juiste kanalen aandacht voor uw event, binnen de doelgroep die voor u interessant is.

Tip: Benut ons netwerk van 3.000+ zorgprofessionals & organisaties.

2. De inhoud

Creëer de best mogelijke inhoud voor uw evenement. Heeft u al een (deel)programma? Wij helpen de puntjes op de i te zetten bij het format, programma, sprekers en/of moderators.

Tip: Maak een keuze uit één van 60 sprekers en moderators dankzij onze verbinding met Zorgsprekers.

3. De productie

Geef de productie vorm zoals u wilt, wij regelen de voorbereiding, uitvoering van de uitzending, de productie en alle begeleiding daaromheen.

4. Evalueren en aanpassen

Krijg na afloop van het evenement inzicht in kerngegevens, om toekomstige edities te kunnen verbeteren of nieuwe formules te bedenken.

Een voorbeeld

Onlangs mochten wij voor Nuance een speciaal webinar organiseren over het thema Spraakherkenning in de zorg. Hierbij is gebruik gemaakt van een compacte studiolocatie, een live-demonstratie van Dr. Boudewijn Krenning en een Powerpointpresentatie over het onderwerp. Kijkers konden live vragen stellen, o.l.v. Tom van ’t Hek en Patrick van der Schaaf.

Heeft u zelf een mooi onderwerp dat de aandacht verdient? Neem contact op om samen de mogelijkheden te verkennen voor een succesvol online evenement!