Patrick van der Schaaf
Patrick van der Schaaf

Founder & Owner

Patrick heeft in 2013 Cognicum opgericht, met als doel om de best mogelijke reizen aan te bieden voor o.a. topmanagers in de zorg, het onderwijs en bij multinationals. Door zijn visie en doorzettingsvermogen is het aantal aangeboden reizen dat Cognicum aanbiedt verdrievoudigd.

Paula Out, Travel director
Paula Out

Travel & Operations manager

Als Travel & Operations manager bij Cognicum zorgt Paula ervoor dat alle reizen van eerste inschrijving tot de terugvlucht zo soepel mogelijk verlopen. Van het vinden van het juiste hotel tot het bieden van ondersteuning ter plaatse, alles wordt geregeld.

Jesse Falk, communicatiemedewerker
Jesse Falk

Communicatiemanager

Communicatiemanager Jesse houdt zich bezig met het beheren van de interne, externe en marketingcommunicatie rondom het bedrijf en het merk Cognicum. Van het optimaliseren van de website tot het versturen van mailings en het bedenken van marketingacties.

Christine van der Kas, office manager
Christine van der Kas

Office manager

Christine vormt het hart van de werkzaamheden bij Cognicum, als ervaren officemanager. Haar kracht: ervoor zorgen dat alle medewerkers van Cognicum hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren, door een combinatie van werk achter en voor de schermen.