Patrick van der Schaaf

Founder & Owner

Patrick heeft in 2013 Cognicum opgericht, met als doel om de best mogelijke reizen aan te bieden voor o.a. topmanagers in de zorg, het onderwijs en bij multinationals. Door zijn visie en doorzettingsvermogen is het aantal aangeboden reizen dat Cognicum aanbiedt verdrievoudigd.

Paula Out, travel en operations manager bij Cognicum
Paula Out

Travel & Operations manager

Als Travel & Operations manager bij Cognicum zorgt Paula ervoor dat alle reizen van eerste inschrijving tot de terugvlucht zo soepel mogelijk verlopen. Van het vinden van het juiste hotel tot het bieden van ondersteuning ter plaatse, alles wordt geregeld.

Fleur Evers

Relatiemanager

Mensen met een passie voor de zorg samenbrengen en het ontwikkelen van inspirerende studiereizen en congressen. Fleur is de lijm die ons netwerk bij elkaar houdt en uitbreidt.

Jesse Falk

Communicatiemanager

Communicatiemanager Jesse houdt zich bezig met het beheren van de interne, externe en marketingcommunicatie rondom het bedrijf en het merk Cognicum. Van het optimaliseren van de website tot het versturen van mailings en het bedenken van marketingacties.

Elise Könings is office manager bij Cognicum
Elise Könings

Officemanager

Van het ondersteunen bij de organisatie van onze events tot aan de facturatie: Officemanager Elise vormt het kloppende hart van Cognicum en zorgt ervoor dat alles soepel loopt (en blijft lopen).