HLTH 2024 vindt plaats in Las Vegas Nevada en is één van 's werelds grootste zorg & ICT congressen.
2024/10/20 09:00:00

HLTH 2024

Sinds 2017 organiseert Cognicum jaarlijks de reis naar HLTH voor de Nederlandse zorgdelegatie. Het is één van ’s werelds grootste zorg & ICT congressen, maar tegelijkertijd eigenlijk veel meer dan dat. Het brengt ook life sciences, levensstijl en een bredere visie op technologie naar voren.

Topsprekers & focus op CEO’s

Met meer dan 350 topsprekers vanuit wereldwijde koplopers (die je in zowel grote als kleinere sessies persoonlijk vragen kunt stellen) is de line-up ijzersterk. Lees hieronder meer en noteer de datum alvast in de agenda!

Het scherpste tarief

Via Cognicum profiteer je altijd van een zo scherp mogelijk tarief, door een goede samenwerking met de organisatie van HLTH.

Locatie

HLTH 2024 vindt plaats in Las Vegas, Nevada (VS).

Doelgroep van HLTH

Van directie en bestuurders met een strategische blik binnen Care & Cure tot de farmacie, van apothekers tot fysiotherapeuten: door het veelzijdige programma is HLTH interessant voor een brede doelgroep uit alle gebieden van de zorg.

12.000+

Zorgaanbieders, -professionals, -inkopers, techbedrijven, investeerders, startups, life science organisaties en beleidsmakers bezoeken HLTH.

350+

Sprekers in grote keynotes én talloze kleinere sessies, waar je de sprekers kunt ontmoeten

100+

Interactieve sessies, workshops & content vanuit organisaties als Mayo Clinics, Google, Nvidia, Amazon;

Inschrijven voor HLTH

HLTH 2024 is het congres dat je niet mag missen dit najaar. Cognicum neemt je alle moeite uit handen met een complete reis inclusief:

✅ Retourvlucht Amsterdam – Las Vegas;

✅ Hotelovernachtingen 20 t/m 23 oktober 2024;

✅ Volledige toegang tot HLTH;

✅ Aanvullende Nederlandse sessie;

✅ Referentiebezoek;

✅ Alle benodigde transfers;

✅ Reisbegeleiding op locatie;

V: Wat zijn de voordelen van boeken via Cognicum?
A: Door onze goede samenwerking met de organisatie van HLTH profiteer je van een extra scherp tarief voor de beursregistratie in het pakket. En uiteraard zijn alle sessies van het programma inbegrepen.

Silo's afbreken en de dialoog bevorderen

In 2018 begon HLTH met een gedurfde missie: silo’s afbreken en de dialoog bevorderen om de nodige transformaties in de zorg te maken. In zes jaar is HLTH uitgegroeid tot meest invloedrijke zorgcongres van Amerika, met deelnemers uit alle hoeken van de gezondheidszorg. Het doel is helder: de toekomst van gezondheid transformeren door samenwerking en innovatie.

In juni start HLTH een nieuw hoofdstuk met HLTH Europe, dat voor deze eerste editie plaatsvindt in en rond de RAI Amsterdam. Waarom je hierbij moet zijn?

  • Netwerken

  • Inhoud

    Meer dan 350 topsprekers verspreid over 3 dagen

  • Inspiratie

    Workshops/deep dives, bijvoorbeeld over het Europese zorglandschap en hoe je in diverse landen kunt starten/opschalen. Bekijk het programmaoverzicht hier.

  • Plezier

    HLTH staat voor frisse energie en actie.