programma

Het programma op hoofdlijnen

 

Zaterdag 17 oktober 2015

In de ochtend vertrekken we vanaf Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Minneapolis. Eind van de middag arriveren we in Minneapolis en zullen aansluitend naar Rochester rijden. Na het inchecken in het hotel kunt u de avond vrij besteden.

 

Zondag 18 oktober 2015

Na het ontbijt zullen we de ochtend gebruiken om samen met u onder leiding van de heer Hans van Belleghem het bezoek aan Mayo in kaart te brengen en met elkaar uitgebreider kennis te maken. Na de lunch in Rochester vertrekken we naar de Salem Glen Winery. Een kleine wijnboerderij in de vallei van de Zumbro rivier. Hier wordt in kleine hoeveelheden wijn gemaakt. We zullen hier de tijd nemen wijnen te proeven, de wijngaard te bekijken en alle ins en outs van deze aparte wijnstreek leren.

Eind van de middag rijden we terug naar Rochester en dineren we gezamenlijk .

 

Maandag 19 oktober 2015

Het ontbijt vertrekken we naar de Mayo Clinics, hier zullen we een eerste kennismaking hebben met Mayo Clinics. We bezoeken een van de ziekenhuizen in Rochester . Aan het einde van de dag zullen we samen dineren.

 

Dinsdag 20 oktober

Tijdens het ontbijt zullen we kennismaken met een aantal zorg start-ups. Het gaat hier om start-ups met betrekking tot:

  1. Patient communicatie (gedrag en logistiek bij chronische ziekten)
  2. Differential decision support systems / Shared decision tools
  3. Medication follow up

 

Aansluitend bezoeken we weer een van de Mayo Clinics klinieken om te horen over de werkwijze en de kijk op de toekomst. Welke rol zullen e- toepassingen gaan spelen in de zorg van alledag, welke kwaliteitskenmerken worden daarin essentieel.

Na de gezamenlijke lunch heeft u tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan.

 

Woensdag 21 oktober 2015

In de ochtend zullen we per bus naar Minneapolis reizen om in de middag vliegen weer non stop naar Amsterdam waar u donderdagochtend 22 oktober aankomt.

 

Het arrangement behelst:

  • Vluchten vanaf Amsterdam naar Minneapolis, Delta Airlines, non stop vlucht ( Economy class)
  • 4 hotelovernachtingen in 4 * hotel (centraal gelegen in de stad)
  • Ontbijten, Lunch en diners volgens programma.
  • Alle transfers
  • Referentiebezoeken
  • Nederlandse reisbegeleiding

 

Het reisschema

Het vluchtschema is zoals hierboven aangegeven. Wilt u eerder vertrekken of langer blijven? Geen probleem! Desgewenst kan een afwijkend reisschema voor u geboekt worden.