Life is a network!

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen van zowel onze partners als de deelnemers.

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan voor al onze reizen en evenementen. Afhankelijk van de aard en de locatie van het evenement van keuze, zijn bijvoorbeeld accommodatie, heen- en terugvlucht en begeleiding op locatie inbegrepen.

Bekijk de agenda

Team Cognicum

Patrick van der Schaaf
Patrick van der Schaaf

Founder & Owner

Patrick heeft in 2013 Cognicum opgericht, met als doel om de best mogelijke reizen aan te bieden voor o.a. topmanagers in de zorg, het onderwijs en bij multinationals. Door zijn visie en doorzettingsvermogen is het aantal aangeboden reizen dat Cognicum aanbiedt verdrievoudigd.

Paula Out, Travel director
Paula Out

Travel & Operations manager

Als Travel & Operations manager bij Cognicum zorgt Paula ervoor dat alle reizen van eerste inschrijving tot de terugvlucht zo soepel mogelijk verlopen. Van het vinden van het juiste hotel tot het bieden van ondersteuning ter plaatse, alles wordt geregeld.

Jesse Falk, communicatiemedewerker
Jesse Falk

Communicatiemanager

Communicatiemanager Jesse houdt zich bezig met het beheren van de interne, externe en marketingcommunicatie rondom het bedrijf en het merk Cognicum. Van het optimaliseren van de website tot het versturen van mailings en het bedenken van marketingacties.

Christine van der Kas, office manager
Christine van der Kas

Office manager

Christine vormt het hart van de werkzaamheden bij Cognicum, als ervaren officemanager. Haar kracht: ervoor zorgen dat alle medewerkers van Cognicum hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren, door een combinatie van werk achter en voor de schermen.

Ruben Teuwen

Webdeveloper

Ruben is Webdeveloper bij Cognicum. Hij is gespecialiseerd in alles wat met de website en andere technische onderdelen van de online presence van Cognicum te maken heeft.

Charlotte Netten

Sales manager

Als Sales manager vormt Charlotte het hart van de sales bij Cognicum. Van het aantrekken van nieuwe partners en sponsoren van de reizen tot het zoeken naar potentiële samenwerkingspartners voor Cognicum.

Onze diensten

Congressen

Onze congressen zijn er altijd op ingericht om u op de meest efficiënte en passende manier kennis te laten opdoen op de mooiste,  meest prominente locaties over de hele wereld. Aan de basis hiervan staat onze ambitie om de meest actuele en inhoudelijk sterke evenementen aan te bieden, die een toevoeging bieden aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Studiereizen

Naast congresreizen organiseren en ontwikkelen wij ook op maat gemaakte arrangementen in de vorm van studiereizen. Dit zijn vaak reizen voor kleinere, gerichte doelgroepen op een specifiek onderwerp. Ook hiervoor bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit door gerenommeerde en vooraanstaande evenementen te kiezen op aansprekende locaties binnen en buiten Europa.

Nascholing

Cognicum organiseert jaarlijks meerdere geaccrediteerde nascholingen in de zorg en het onderwijs, voor o.a. psychiaters, MDL artsen, onderwijzers en artsen. Zijn er nog andere onderwerpen interessant voor uw beroepsgroep? Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden tot nascholingsevenementen, neemt u hiervoor gerust contact met ons op voor de opties!

Meer weten? Stuur een bericht!

Heeft u een vraag over één van onze diensten, of inspiratie voor een evenement?
Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Versturen