Studiereis Saudi-Arabië

2-5 december 2021
2021/12/02 09:00:00

Over deze studiereis

Hebben we er allemaal niet eens over gedroomd? Wat als alles kon? Geen belemmeringen op het gebied van geld, ruimte en mensen. Hoe zou dan de zorg eruitzien? Welke voorzieningen zouden we hebben en welke niet? Welke rol speelt techniek dan en hoe wordt die ingezet? Als we alles opnieuw mochten inrichten welke rollen zouden we dan houden en welke zouden we inwisselen? Een kijkje in de toekomst van de zorg; letterlijk. Cognicum organiseert in samenwerking met KPMG, Intersystems en partners een studiereis naar Saudi- Arabië.

2-5 december 2021

Bestuurders en directieleden van zorginstellingen, overheid, private zorgsector, cure en care.

Riyad & Jeddah

Volgt

Onderwerpen

Deze studiereis zal ook de onderwerpen data, AI, vastgoed van de toekomst, inzet van technologie, etc behandelen aan de hand van diverse praktijkcases, lezingen en referentiebezoeken. We zullen bezoeken brengen aan nieuwe zorginstellingen, spreken met de bestuurders en in sessies de visie en strategie bespreken. Uiteraard komt ook de toepasbaarheid van de lessons learnt over en weer aan bod.

Formule 1

Om live te kunnen meemaken hoe analyse en verwerking van data van levensbelang is in een andere sector, zullen we deze reis combineren met een lezing van een Formule 1 team over data. Aansluitend bezoeken we de Formule 1 race van Jeddah op de laatste dag van deze reis.

In navolging van Bahrein en Abu Dhabi is het de derde race in het Midden-Oosten. Er wordt geracet in de straten van de stad, waar er net als in Singapore onder kunstlicht zal worden geracet.

Het programma

Het zeer inhoudelijke programma is in wording en volgt spoedig. Om alvast meer over deze reis te weten te komen nodigen we u uit om in te schrijven voor een interactief webinar ter voorbereiding en ter kennismaking voorafgaand aan de reis.