Studiereis: ASH Annual Meeting 2019

2019/12/07 09:00:00
ASH Annual Meeting & Conference Orlando 2019 - Cognicum, Life is a network

7 - 10 december 2019

Orlando, Fl (VS)

1.295 (excl. vlucht)

Over ASH

De ASH is een belangrijk moment om op de hoogte gebracht te worden van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vakgebied en dit ter plaatse met uw collegae te bespreken.

Na een succesvolle vorige editie biedt Cognicum ook dit jaar, in samenspraak met het bestuur van De Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH), een speciaal congres-arrangement aan.

Zorgeloos naar Orlando

Graag nodigen wij u uit om mee te reizen naar Orlando, om dit inspirerende hematologiecongres bij te wonen. Het congres brengt ruim 25.000 hematologieprofessionals uit elke subspecialisatie uit het vakgebied samen.

Naast het bezoeken van het congres kunt u tijdens één van de vele netwerkmomenten, zoals het gezamenlijk diner, samen reflecteren op de ervaringen van de dag en nieuwe contacten leggen. Hier zijn alle andere Nederlandse deelnemers op uitnodiging ook van harte welkom.

Lees alvast meer via de website van ASH: Klik hier

In het pakket

Hotelverblijf (5 nachten,  5 dec – 10 dec, eigen Studio Villa p.p.);

✅ Welkomstreceptie;

✅ Gezamenlijk diner;

✅ Transfer van en naar de luchthaven;

✅ Boeken van de vliegreis en

✅ Reisbegeleiding.

Exclusief:

  • Kosten vliegreis;
  • ASH-congresregistratie;
  • Persoonlijke uitgaven.

Accommodatie

U verblijft in hotel Westgate Lakes Resort & Spa. Het hotel ligt op ca. 6 km afstand van het Orange County Convention Centre. U kunt gebruik maken van de speciale ASH shuttle bus die u in ongeveer 15 minuten naar het Convention Centre brengt. Bekijk de foto’s hiernaast of meer informatie via de website van de accommodatie: klik hier.