Studiereis New York: “Hoe succesvolle zorgondernemingen de cloud omarmen”

Over deze reis

Infor, AWS en Quint willen u van harte uitnodigen voor een inspirerende, leerzame en innovatieve studiereis. We gaan daarvoor eerst naar New York en vervolgens door naar het HIMSS congres in Orlando. De combinatie van deze specifieke studiereis en de bijeenkomst met de Nederlandse Community in Orlando maken deze reis zeer de moeite waard!

Digitalisering is in een stroomversnelling gekomen. IT neemt een steeds grotere rol in in uw organisatie. Zowel op financieel, operationeel als beveiligingsgebied een steeds grotere uitdaging.

Sneller nieuwe werkwijzen invoeren

Steeds meer organisaties willen dat IT hen in staat stelt om sneller nieuwe werkwijzen in te voeren, en baten te halen in bedrijfsprocessen. Zowel in de primaire processen als in de ondersteunende processen zoals finance, supply chain en personeel. Daarnaast moet de IT ook flexibeler en goedkoper geleverd kunnen worden en data veilig worden uitgewisseld. Steeds vaker zijn cloud oplossingen daarbij de sleutel.

Interactief programma

In New York bespreken we in een aantal werksessies de vragen die u voor uw organisatie op dit gebied heeft. Het programma is dus interactief. Aan de hand van zijn enkele korte presentaties over succesvolle organisaties die de cloud hebben omarmd voor hun business model, applicaties en IT beheer gaan we samen met u op zoek naar de passende oplossing voor uw zorgorganisatie.

Hoeveel meer aandacht, tijd, energie en geld kunnen dan efficiënter en effectiever ingezet worden voor de zorg zelf? Infor, AWS en Quint zijn deskundig op deze onderwerpen. U bent in de positie om alle voordelen van deze thema’s te plukken, laten we van elkaar leren hoe we de zorg nog beter kunnen ondersteunen! Gaat u mee?

In overzicht

New York, VS

Donderdag 10 maart t/m zaterdag 12 maart (aansluitend naar HIMSS22)

4.995,- (excl. vlucht)

Maximum aantal deelnemers: 25 personen

Doelgroep: Bestuurders, directie & hoger management

Flexibel business model, optimalisatie van processen, flexibele IT door cloud

Partners van deze reis:

Het programma

Het definitieve programma van deze studiereis volgt zeer binnenkort.

Heeft u een vraag of suggestie?

+31 85 111 88 44

patrick@cognicum.com

Ma t/m vr 09:30-17:00