The walking conference

2021/10/01 14:30:00

Wij gaan de natuur in…gaat u mee?

Waarom een binnen bijeenkomst organiseren als buiten zich er misschien nog beter voor leent? Gezien de COVID-maatregelen is het voorlopig nog niet mogelijk om binnen bijeenkomsten te organiseren. Het alternatief: de buitenlucht!

De natuur kan ons op veel verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld bij het leegmaken van je hoofd en het verminderen van stress. Een wandeling door een rustig groen gebied, zoals een bos of park, doet wonderen voor lichaam en geest en is daarom zeer geschikt voor een zakelijke bijeenkomst.

Graag bespreken met u het doel van de wandeling en zetten wij ons netwerk in, bestaande uit ruim 3.000 zorgprofessionals, bestuurders, ziekenhuizen, (thuis)zorgorganisaties, koepelverenigingen, overheden en adviesorganen.

Programma

Een wandeling die start met een cappuccino uit een koffie tuk tuk, onder begeleiding van één of meerdere boswachters. U wandelt met de groep 1-1,5 uur door een bos en de boswachter vertelt een inspirerend verhaal over het natuurgebied. Halverwege zullen wij voor een mobiele versnapering zorgen en is er gelegenheid tot het geven van een presentatie. De wandeling eindigt met een drankje en een borrelhapje op een geschikte locatie.

Dit concept is op diverse plaatsen in Nederland uitvoerbaar, volledig verzorgd (en ontzorgd) door Cognicum en onder begeleiding van een expert zowel op inhoudelijk gebied als van de omgeving. Let op: Dit evenement vindt alleen doorgang wanneer de maatregelen rondom Covid-19 dit toestaan.

Zomer 2021

Nederland

Groepsgrootte: Op maat

Op uitnodiging

Heeft u een vraag over dit concept?

Wij horen graag van u! Neem contact op via +31 85 111 88 44 of secretariaat@cognicum.com. Terugkeren naar de agenda voor andere evenementen? Klik hier