Studiereis: Singapore

28 september t/m 5 oktober
2023/09/28 09:00:00

Over deze studiereis

Singapore heeft één van de hoogst ontwikkelde particuliere zorgstelsels ter wereld. Dit geldt voor alle lagen van de zorg, van huisartsen tot grote ziekenhuizen met ontwikkelde technische mogelijkheden. Burgers met een particuliere zorgverzekering worden aangemoedigd om dit particuliere systeem te gebruiken, wat voor ontlasting van het openbare systeem zorgt. Patiënten met lage inkomens kunnen daardoor sneller geholpen worden en het niveau van het openbare systeem is eveneens hoog.

In overzicht

Tijdens deze studiereis doen we inspiratie op vanuit meerdere voorbeelden uit de zorg in Singapore, verzamelen en bespreken we opgedane inzichten en is er tijd om deze nieuwe kennis om te zetten in concrete acties.

28 september t/m 5 oktober 2023

Zorgbestuur, informatiemanagers, CIO

Singapore

Prijs op aanvraag

Over het programma

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het inhoudelijke programma voor de studiereis naar Singapore. Houd deze pagina in de gaten voor updates!

Inspiratie

Bezoeken aan zorgorganisaties gericht op bijvoorbeeld zorgsystemen, preventie, monitoring, data en gegevensuitwisseling.

Inzichten delen

Tijdens het programma is er volop gelegenheid om de opgedane inzichten door te nemen en te vertalen naar concrete acties om mee terug te nemen naar Nederland.

Social events

Ook is er in het programma voldoende ruimte om Singapore naar eigen invulling te verkennen, waarbij gebruik gemaakt kan worden van voorgestelde activiteiten door Cognicum.