2021/08/09 09:00:00

Over HIMSS21

HIMSS21 Global Conference & Exposition brengt topclinici, bestuurders, directeurs, managers en leveranciers uit de zorg samen met de laatste Zorg & ICT ontwikkelingen. Voor de Nederlandse delegatie biedt Cognicum i.s.m. de HIMSS Dutch Community een aanvullend programma, uiteraard onder voorbehoud van de situatie rondom COVID.

Inschrijven

Maak voor het inschrijven een keuze uit één van de onderstaande mogelijkheden. Stond u ingeschreven voor HIMSS20? Kies dan ‘Inschrijving voor HIMSS20 deelnemer’.

Belangrijk:

Bent u leverancier of andere commerciële organisatie? Dan gelden er aangepaste afspraken, die we graag persoonlijk met u doornemen. Twijfelt u of u hieronder valt? Neem dan alvast contact op met Paula of Jesse!

HIMSS21 Healthier Tomorrow

De HIMSS21 reis

Vanwege de situatie rondom COVID-19 kunnen we dit jaar helaas geen studiereizen aanbieden gekoppeld aan HIMSS, maar uiteraard wel een HIMSS-arrangement inclusief:

✅ Zondag 8 aug t/m donderdag 12 aug (13 aug in NL);

✅ 4 Hotelovernachtingen in het Wynn;

✅ Ontbijt, lunch, recepties en BBQ;

✅ Transfer van en naar de luchthaven;

✅ Excursie/Referentiebezoek;

✅ HIMSS-registratie;

✅ Cognicum reisbegeleiding;

HIMSS-registratie

Tijdens het inschrijven kunt u de HIMSS-registratie aan- of uitvinken. Heeft u uw registratie van HIMSS20 al omgezet naar HIMSS21? Op 10 maart jl. heeft u als het goed is een e-mail van HIMSS ontvangen met daarin de benodigde informatie hiervoor.

Uiteraard blijven we afhankelijk van de situatie rondom COVID in zowel Nederland als Amerika. Mocht de reis alsnog geen doorgang vinden, dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze daarom goed door.

Het Nederlandse progamma

Ook bij HIMSS21 kunt u rekenen op een interactief programma speciaal voor de Nederlandse delegatie die meereist naar Las Vegas, verzorgd door de HIMSS Dutch Community & Cognicum. De invulling van het Nederlandse programma volgt binnenkort. Bekijk hier alvast het programma vanuit HIMSS.

Vluchtinformatie

Nadat u bent ingeschreven ontvangt u van ons de vluchtmogelijkheden, na overleg met u boeken we de vlucht in. KLM en Delta hanteren flexibele vluchtmogelijkheden, voor meer informatie verwijzen we naar de website van KLM en Delta Airlines.

Partner worden?

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van de partnerpakketten HIMSS21. Zodra het Nederlandse programma compleet is, kunnen we de definitieve lijst met mogelijkheden publiceren.

Organiserende partners

HIMSS Dutch Community naar HIMSS21 in Las Vegas
Cognicum logo web