2021/08/09 09:00:00

Over HIMSS21

HIMSS21 Global Conference & Exposition brengt topclinici, bestuurders, directeurs, managers en leveranciers uit de zorg samen met de laatste Zorg & ICT ontwikkelingen. Speciaal voor de Nederlandse delegatie biedt Cognicum i.s.m. de HIMSS Dutch Community een aanvullend programma, uiteraard onder voorbehoud van de situatie rondom COVID.

HIMSS21 Healthier Tomorrow

Het reisarrangement HIMSS21

Vanwege de situatie rondom COVID-19 kunnen we dit jaar helaas geen studiereizen aanbieden gekoppeld aan HIMSS, maar uiteraard wel een HIMSS-arrangement inclusief:

✅ Zondag 8 aug t/m donderdag 12 aug (13 aug in NL);

✅ 4 Hotelovernachtingen in het Wynn;

✅ Ontbijt, lunch, recepties en BBQ;

✅ Transfer van en naar de luchthaven;

✅ Excursie/Referentiebezoek;

✅ HIMSS-registratie;

✅ Cognicum reisbegeleiding;

HIMSS-registratie

Wanneer de definitieve inschrijving geopend is, kunt u de HIMSS-registratie aan- of uitvinken. Heeft u uw registratie van HIMSS20 al omgezet naar HIMSS21? Op 10 maart jl. heeft u als het goed is een e-mail van HIMSS ontvangen met daarin de benodigde informatie hiervoor.

Uiteraard blijven we afhankelijk van de situatie rondom COVID-19, in zowel Nederland als in Amerika. Het boeken van een arrangement is voor eigen risico van de deelnemer.

Het Nederlandse progamma

Ook bij HIMSS21 kunt u rekenen op een interactief programma speciaal voor de Nederlandse delegatie die meereist naar Las Vegas, verzorgd door de HIMSS Dutch Community & Cognicum. De invulling van het Nederlandse programma volgt binnenkort. Bekijk hier alvast het programma vanuit HIMSS.

Vluchtinformatie

Nadat u bent ingeschreven ontvangt u van ons de vluchtmogelijkheden, na overleg met u boeken we de vlucht in. KLM en Delta hanteren flexibele vluchtmogelijkheden, voor meer informatie verwijzen we naar de website van KLM en Delta Airlines.

Partner worden?

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van de partnerpakketten HIMSS21. Zodra het Nederlandse programma compleet is, kunnen we de definitieve lijst met mogelijkheden publiceren.

Organiserende partners

HIMSS Dutch Community naar HIMSS21 in Las Vegas
Cognicum logo web