HIMSS21 logo
2021/08/09 09:00:00

Over HIMSS21

HIMSS21: De wereldwijde editie van HIMSS Global Health Conference & Exhibition brengt 45.000 managers, bestuurders, clinici, directeurs en leveranciers uit de zorg samen. Speciaal voor de Nederlandse delegatie biedt Cognicum i.s.m. de HIMSS Dutch Community een aanvullend programma met workshops, volop netwerkgelegenheid en social events, naast het omvangrijke programma van HIMSS.

Save the date: 9 t/m 13 aug 2021

Cognicum neemt u alle zorg uit handen bij de reis naar HIMSS21 Las Vegas inclusief vlucht, verblijf, transfers en eventueel een aanvullende studiereis. Zodra er meer bekend is over de reispakketten en het Nederlandse programma, zullen wij dit op deze pagina plaatsen. Bent u benieuwd? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Het programma

Ook bij HIMSS21 kunt u rekenen op een interactief programma speciaal voor de Nederlandse delegatie die meereist naar Orlando, verzorgd door de HIMSS Dutch Community (Nictiz, VMBI & Cognicum).

 

Thema’s vanuit HIMSS

Op dit moment wordt er achter de schermen gewerkt aan het Nederlandse programma voor bij HIMSS21. Nu al bekend zijn de algemene thema’s van de beurs, klik hier om deze alvast te bekijken!

Organiserende partners

HIMSS20 Orlando logo
Nictiz
VMBI
Cognicum. Life is a network. Logo hi res