EHWC20-Main-Retina-1024x226
15 t/m 17 april 2020 | Rovinj, Kroatië
2020/04/15 10:00:00
Rovinj

eHealthWeek 2020

In 2020 viert eHealthWeek alweer haar 10e jubileum, ditmaal in Rovinj, Kroatië. Aan de hand van talloze technologische innovaties en de verzameling van grote hoeveelheden data is de digitale zorg in Europa de afgelopen tien jaar volwassen is geworden. De focus van eHealthWeek ligt komende editie op de concrete uitdagingen en kansen die deze dataverzameling van de afgelopen tien jaar ons brengt. Wat gaan we met al deze data doen om de patiënt beter van dienst te zijn?

Naast een volledig programma en de beursvloer van eHealthWeek organiseert het ministerie van Kroatië meerdere bijeenkomsten en is er veel gelegenheid om te netwerken.

Het programma

eHealthWeek verzamelt meer dan 1000 bestuursleden, directeurs en managers uit alle EU lidstaten en wordt in samenwerking met het ministerie van Kroatië en AHIMA georganiseerd. Het thema is Trusted Information Transforming Health & Care For All en wordt uitgezet aan de hand van drie pijlers:

Over de locatie

Gelegen aan de westkust van Istrië is Rovinj één van de meest pittoreske plekken van Kroatië, o.a. door het oude stadshart, de vele kunstwerken en de Mediterraanse architectuur. Het combineert haar rijke (culturele) traditie op bijzondere wijze met de moderne tijd. Er zijn vele kunstateliers, studio’s en gallerijen te vinden en de congreslocatie bevindt zich binnen een geringe afstand hiervan. Rovinj is de ideale plek om buiten het programma van eHealthWeek samen te komen om alle ontwikkelingen.

De reisarrangementen

De reisarrangementen voor eHealthWeek zijn op dit moment in ontwikkeling. Houdt deze pagina in de gaten voor updates of stuur ons een bericht via jeroen@cognicum.com