Wij heten u graag welkom bij het Zorgsverzekeringscongres in 2021

Over het zorgverzekeringscongres

Het Zorgverzekeringscongres heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen als een bijeenkomst waar je als speler in de zorg niet kunt ontbreken. Niet alleen vanwege de thema’s die door de jaren aan de orde zijn gesteld, ook vanwege de deelnemers: beleidsmakers en beslissers uit alle zorgpartijen. Zorgverzekeraars, aanbieders, beroepsgroepen, patiëntenorganisaties, overheid en toezichthouders. Cure en care. Eerste, tweede en derde lijn.

Ook relevante stakeholders als gemeenten, zorgadviseurs, economen maken regelmatig hun opwachting of behoren tot de vaste deelnemers. Plus: vele deskundige gastsprekers die hun licht laten schijnen over de actuele thema’s die onze aandacht vragen.

Actueel blijven

Hoewel dit alles het Zorgverzekeringscongres relevant maakt, brengt het tegelijk ook de verantwoordelijkheid met zich om actueel te blijven. Bij de tijd. En om ons steeds weer de vraag te stellen of we als zorgsector op de goede weg zijn, of het perspectief nog voldoet of bijgesteld dient te worden, waar de kansen liggen om het beter te doen en wat de uitdagingen van morgen zijn.

Het Zorgverzekeringscongres is de uitgelezen plek om deze gebieden samen te verkennen en nieuwe ideeën concreet vorm te geven. Dit evenement is strikt op uitnodiging, waardoor inschrijven via de website helaas niet mogelijk is. Heeft u een vraag over dit evenement? Laat het ons gerust weten via secretariaat@cognicum.com.

Save the date: 6 & 7 oktober 2021

Het Zorgverzekeringscongres heeft in 2020 voor het eerst in lange tijd niet plaatsgevonden, wegens de gebeurtenissen en richtlijnen rondom Covid-19. Gelukkig ziet het er dit jaar naar uit dat het evenement weer kan plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang en de datum staat op 6 en 7 oktober.