ASH Annual Meeting Hematology Hematologie 2020 San Diego

Congresreis: ASH Annual Meeting 2020

2020/12/05 09:00:00

De programmacommissie houdt de situatie rondom COVID-19 nauwgezet in de gaten en zal voorzien in updates wanneer de situatie dit voorschrijft. Ook worden er alvast plannen opgesteld voor het geval face-to-face samenkomen niet mogelijk is.

Over ASH 2020

De ASH 2020 is een belangrijk moment om op de hoogte gebracht te worden van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vakgebied en dit ter plaatse met uw collegae te bespreken. Na een succesvolle vorige editie biedt Cognicum ook dit jaar, in samenspraak met het bestuur van De Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH), een speciaal congres-arrangement aan.

Kennis & inspiratie

Graag nodigen wij u uit om mee te reizen naar San Diego, om dit inspirerende en toonaangevende hematologiecongres bij te wonen. Het congres brengt ruim 25.000 hematologieprofessionals uit elke subspecialisatie uit het vakgebied samen.

Naast het bezoeken van het congres kunt u tijdens één van de vele netwerkmomenten, zoals het gezamenlijk diner, samen reflecteren op de ervaringen van de dag en nieuwe contacten leggen. Hier zijn alle andere Nederlandse deelnemers op uitnodiging ook van harte welkom.

In overzicht

Het reispakket is inclusief* hotelverblijf, welkomstreceptie, gezamenlijk diner, transfer van en naar de luchthaven, het boeken van de vliegreis en reisbegeleiding ter plaatse.

Exclusief:

  • Kosten vliegreis;
  • ASH-congresregistratie;
  • Persoonlijke uitgaven.

*De getoonde informatie is strikt ter indicatie en is gebaseerd op het pakket uit 2019. Prijsverschillen kunnen optreden.

NVH Nederlandse Vereniging voor Hematologie

5 t/m 8 december 2020

San Diego Convention Center

Accommodatie

Op dit moment wordt de laatste hand aan het reisarrangement gelegd. Wanneer de accommodatie bekend is, zal de informatie hier worden weergegeven.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u! Neem contact op via +31 85 111 88 44, secretariaat@cognicum.com of lees alvast meer via de website van de ASH