Volvo ocean

Volvo Ocean Race Dataseminar 2018

30 juni 2018, Den Haag

De aankomst van de Volvo Ocean Race is eind juni voor de allereerste maal in Nederland!

Deze bijzondere race eindigt op 30 juni in Den Haag. Zeilen is topsport maar ook zeker een high tech sport geworden. De beelden de hele wereld over sturen, constante locatie updates, navigatie data, race informatie, etc. Enorme hoeveelheden data die noodzakelijk zijn voor de winst.

Deze bijzondere gelegenheid grijpen we aan om een uniek seminar te organiseren rondom de finishplaats. In een compleet racedorp waar de boten te zien zijn en allerlei activiteiten zijn staan gepland is het een mooie combinatie om u uit te nodigen voor dit bijzondere seminar over data, data-analyse en data prediction.

Het Seminar

In dit seminar geven we een uitleg over de hoeveelheid vergaarde data en de manier waarop deze razendsnel wordt verwerkt om optimaal te kunnen zeilen en te racen. Hoe kan deze analoge sport zoveel baat hebben bij de digitale wereld. De vergelijkingen met de zorg liggen daarmee voor de hand. Voorspellende algoritmes, analyse en zeer snelle besluitvorming zijn een belangrijk onderdeel!

Met een plek voor een aantal sprekers met veel kennis van de (zorg)data wereld, het zeilen en de race zorgen we voor een zeer boeiende cross-over tussen deze twee werelden.

Het Programma: 

12:30 uur ontvangst met lichte lunch

13:30 uur Spreker: Kalle Coster, 3-voudig Olympisch zeiler en oprichter van Sailmon, innovatie in zeilsport

14:15 uur Spreker: Harry Pijl, Programma manager Staf Raad van Bestuur Universitair Medisch Centrum Utrecht ( UMCU)

15:00 uur Spreker: Data Sharing, een sport op zich (spreker volgt)

15:45 uur Bezoek aan de in-port race, de race haven, de schepen en het race dorp.

17:30 uur Einde programma

 

Bent u erbij?

Deze bijeenkomst is vooral bedoeld voor I&A managers, data-analisten, researchers, en CMIO's uit de gehele zorg.  En uiteraard zeilliefhebbers!

Toegangsprijs € 275,- excl. BTW

Meer informatie? Mail naar secretariaat@cognicum.com

Schrijf u hier in

Stap 1 van 4

25%