test home

Congressen

CONGRESSEN

Cognicum organiseert en ontwikkelt conferenties, studiereizen, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor management, bestuurders in de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Met de inhoud als leidraad faciliteren we met veel persoonlijke aandacht bijeenkomsten waar netwerken een belangrijk aspect is. Onze kracht is het ontzorgen zowel voor u als voor de deelnemers. 

 

 

 

Cognitief

COGNITIEF

Het vermogen om iets te leren (cognitief: verstandelijk) of te begrijpen. Het is afgeleid van het Latijnse cognoscere, dat weten of (leren) kennen betekent. Onze congressen zijn er altijd op ingericht om u op de meest efficiënte en passende wijze kennis te laten opdoen. Door inhoudelijke sprekers, workshops, themasessies op een verrassende wijze aan u te presenteren zorgen we voor een leerzame besteding van uw congrestijd.

 

 

 

unicum

UNICUM

Door onze werkwijze, de altijd zeer persoonlijke aanpak en de originele congresconcepten helpen we uw evenement tot een unieke ervaring te maken. Zo organiseerden we al een debatvorm DWDD meets Lagerhuis, het allereerste Zorg innovatie Congrestival en een aantal besloten meerdaagse seminars in binnen- en buitenland. Kortom, we maken van uw congres of studiereis een unicum.