rsna

RSNA STUDIEREIS 2017

25 november - 30 november 2017, Chicago 

De RSNA Annual Meeting brengt iedereen in de radiologie samen in Chicago. Hier kunt u alles leren over de nieuwste en meest recente ontwikkelingen op het gebied van radiologie, imaging en scanning. Daarnaast de perfecte gelegenheid om collega's uit de hele wereld te ontmoeten! Ook dit jaar organiseert Cognicum een geheel verzorgde studiereis naar RSNA 2017 in Chicago met een aanvullend interessant programma.


LET’S DO IT RIGHT!

Cognicum organiseert in samenwerking met partners een studiereis naar RSNA 2017 van 25 november t/m 30 november. (verlengen is eventueel mogelijk) Wij nemen u graag alle zorg uit handen en bieden u een volledig reispakket aan met begeleiding ter plaatse. Daarnaast kunnen wij u adviseren over activiteiten in Chicago en kunnen wij deze voor u regelen en boeken. 


REISADVIES OP MAAT
Later aankomen? Eerder vertrekken? Uw verblijf in Chicago verlengen met een vakantie? Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen u een voorstel op maat sturen.


SOCIALE ACTIVITEITEN
Naast de deelname aan het indrukwekkende congresprogramma, organiseren wij een aantal borrels, diners en netwerkactiviteiten. Deze activiteiten zijn o.a. een bezoek aan het Museum of Contemporary Art, het Art Institute Chicago gelegen aan Millennium Park of bij goed weer een fietstour langs de highlights van deze fantastische jazz stad! Op zaterdag brengen we een bezoek aan de vermaarde Kingston Mines Jazzclub.


MEER INFORMATIE?
Voor nadere informatie over deze studiereis kunt u contact opnemen met Patrick van der Schaaf, Patrick@cognicum.com of telefonisch 085-1118844.


RSNA 2017-ARRANGEMENT

Het Cognicum RSNA 2017-arrangement is inclusief:

• RSNA congresregistratie (non-member)
• 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt in het The James Hotel
• Welkomstborrel zaterdag
• Netwerkborrels
• Diner op unieke locatie in Chicago
• Netwerkactiviteit
• Transfers
• Programmaboekje
• Persoonlijke reisbegeleiding ter plaatse

Het RSNA 2017-arrangement is exclusief: 

• Persoonlijke uitgaven

• Retourvlucht Amsterdam – Chicago

Wij boeken uw vlucht bij uw aanmelding tegen het dan geldende tarief. Prijsindicatie: retourvlucht naar Chicago kost tussen de € 800,-/ € 1000,- exclusief reserveringskosten, aanvullende diensten en taxen.

Kosten voor dit zeer complete RSNA 2017-arrangement zijn: € 2995,-

Voor leden van de NVvR bieden wij een speciale korting aan van €100 op de arrangementsprijs


PARTNER WORDEN?
Voor deze studiereis is een aantal plaatsten beschikbaar voor business partners. Interesse? Dan kunt u contact opnemen met Patrick van der Schaaf, door middel van email patrick@cognicum.com of telefonisch op 085 – 111 88 44.
 


DEELNEMEN?
Om zeker te zijn van deelname kunt u zich nu alvast inschrijven, KLIK HIER