RSNA

Explore RSNA 2018 Chicago

25 november - 30 november 2018, Chicago 

Reis van 25 t/m 30 november mee naar 's werelds meest vooraanstaande radiologiebeurs in Chicago en ontdek de laatste innovaties op het gebied van Machine Learning, Artificial Intelligence, 3D printing en Imaging!

Aanmelden voor Explore RSNA Chicago

 


 

"Explore RSNA", powered by NetApp & MedicalPhit

De RSNA is dé beurs voor alles wat nieuw en happening is op het gebied van Radiologie. De grootte van dit jaarlijkse evenement is niet te beschrijven. Om u een indruk te geven van deze indrukwekkende tak in de zorg waarin vele miljoenen omgaan nodigen we u uit voor een speciale “Explore RSNA“ reis. Naast toegang tot de beurs staan er ook een aantal interessante sessies door Nederlandse vertegenwoordigers voor u op het programma. Deze reis richt zich op raden van bestuur, informatiemanagers en inkopers binnen de ziekenhuis.

Bent u ook benieuwd naar de toekomst van radiologie? Reis dan met ons mee naar Chicago! Er geldt i.v.m. de exclusieve tours een maximum aantal van 20 deelnemers, dus wees er snel bij! 


Over het reisarrangement:
Uiteraard verzorgen wij het gehele pakket; reis, verblijf, transfers en een aantal netwerkbijeenkomsten. Onder vakkundige begeleiding krijgt u in een paar dagen een compleet overzicht!


Accommodatie
We verblijven in The James Hotel, een leuk boetiek hotel gelegen op slechts 2 min lopen van de beroemde Magnificent Mile in het centrum van Chicago. Hier vindt u alle winkels, restaurants en ook de shuttle naar het conferentiecentrum..


Vluchtinformatie

Heenvlucht: Amsterdam naar Chicago
Zondag 25 november 2018
Tijd: 12:40 - 14:30*
Vluchtnummer: KL611

Terugvlucht: Chicago naar Amsterdam, via Detroit
Donderdag 29 november 2018
Tijd: 14:30 - 08:00*
Vluchtnummers: KL5659 & KL6119

*Tijden onder voorbehoud


Kostenoverzicht

De prijs voor dit pakket is €3450,00 per persoon

Inclusief: 

  • Retourvlucht Amsterdam - Chicago met KLM/Delta inclusief 1 stuk ruimbagage
  • 4 hotelovernachtingen in The James hotel (exclusief ontbijt)
  • Transfer Chicago luchthaven – hotel v.v. (indien de groepsvlucht wordt geboekt)
  • Diverse netwerkmomenten en excursie
  • Deelname aan de Executive Tours
  • Reisbegeleiding Cognicum

Exclusief:

  • Registratie RSNA
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reisverzekering
  • ESTA (Elektronisch reistoestemming voor reizen naar de VS)

 

Aanmelden voor Explore RSNA Chicago

 


PARTNER WORDEN?
Graag nodigen we u mede namens Netapp uit om partner te worden van deze executive Explore RSNA reis! Gedurende 4 dagen bent u samen met beslissers op reis en krijgt u veel gelegenheid om te netwerken, relaties te verdiepen en visies te delen. Uiteraard is het voor u zelf alleen al de moeite waard om op deze unieke wijze de RSNA te bezoeken. Het maximale aantal partners is beperkt, dus wees er snel bij!

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Patrick van der Schaaf, via e-mail patrick@cognicum.com of telefonisch op 085 – 111 88 44. 


DEELNEMEN?
Om zeker te zijn van deelname kunt u zich nu inschrijven, KLIK HIER