HIMSS19 Studiereis

Thema #3: The world according to Mayo Clinics | Rochester, Minnesota, VS
2019/02/10 09:00:00

In overzicht

€5.495

14 feb - 16 feb 2019

Deze studiereis vertrekt op donderdagochtend 14 februari vanuit Orlando, de aankomst in Nederland is op zaterdagochtend 16 februari.

Groep: maximaal 25 personen

Partners van deze studiereis:

Over deze reis

The world according to Mayo Clinics: Een studiereis naar de bron van de Amerikaanse gezondheidszorg. Onder leiding van de oud CIO van Mayo Clinics dompelen we in Rochester twee dagen onder in het gedachtengoed van Mayo Clinics.

De eerste vestiging van Mayo Clinics is in 1889 gestart in Rochester (Minnesota) door vader William Worrall en zijn zonen William James en Charles Horace Mayo. Inmiddels is Mayo Clinics wereldwijd voorbeeld voor zorginstellingen in patiënt benadering, openheid en transparantie, digitalisering en performance. Amerikaanse presidenten worden hier behandeld, Mayo Clinics is een systeem, een way of work.  Een absolute must voor u als zorgprofessional om uw HIMSS19 bezoek mee te verdiepen.

*LET OP: U wordt eerst doorgeleid naar de HIMSS website voor uw registratie, na het voltooien hiervan kunt u via een link terugkeren naar onze website om uw reisarrangement te voltooien.

Boek uw studiereis vandaag!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heeft u een vraag?

+31 85 111 88 44

secretariaat@cognicum.com

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30

Stel een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Versturen