NFU

Do Hospitals Still Make Sense?
The Case for Decentralization of Health Care
Een samenwerking tussen Deloitte Digital & Nederlandse Federatie Universitaire Ziekenhuizen 

De zorg verandert snel door nieuwe mogelijkheden met technologie en wensen vanuit de burgers. Dit zet bestuurders en senior management aan het denken over de consequenties voor de organisatie, de burgers en de samenwerkingspartners. De vraag is of het huidige model van bedrijfsvoering nog wel passend is? De insteek wordt steeds meer om mensen langer gezond te houden waardoor er minder zorgbehoefte vanuit zorginstellingen zal zijn. Het bedrijfsmodel van zorginstellingen zal een volledige transformatie doormaken van het behandelen van patiënten richting het zorgdragen voor een gezonde populatie. Het zal een uitdaging zijn om de vaste hoge kosten van zorg om te zetten naar de variabele lage en flexibele kosten van dit toekomstige model.

Technologieën als zorg op afstand, wearables, internet of things, digitale platforms, virtuele monitoring en uiteindelijk prescriptive intelligence zorgen ervoor dat het minder noodzakelijk is voor patiënten en artsen om fysiek contact te hebben binnen de vier muren van het ziekenhuis. De verschillende manieren van “Mobile Health” zijn de belangrijkste pijlers om het transformerende bedrijfsmodel te gaan faciliteren. De enorme datastromen die hier het gevolg van zijn gaat ook het domein onderzoek binnen de universitaire setting veranderen. Aan de bestaande informatie die voortkomt uit de zorgverlening wordt data toegevoegd over persoonlijke ontwikkeling en lifestyle.

Deze studiereis is gericht op de verdieping op bovenstaand thema. Voorafgaand aan de reis ontvangen de deelnemers een aantal internationale rapporten ter inleiding van het thema als pre-read. In deze studiereis is door Deloitte Digital een inhoudelijk programma samengesteld waarin ‘Opinion Leaders’  als Gartner en KLAS en ‘Technology Leaders’ als Apple, Salesforce en Google jullie meenemen in hun visie op wat komen gaat. Tijdens deze reis zijn er interactieve sessies om de verschillende inzichten te vertalen naar een concrete strategie. Deloitte Digital zal na afsluiting van de reis hiervoor een rapportage opleveren aan de deelnemers.  Opvolgend aan ons verblijf in Vegas maken wij een korte stop in San Francisco als hub voor Bio Industries waar wij met een aantal toponderzoekers op het gebied van Biological Technologies de impact van het thema op research bespreken. Een maand na terugkomst is er een inspirerende terugblik op deze reis.


Doelgroep: Bestuurders
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland vrijdag 9 maart
Partners: NFU, Deloitte

De NFU studiereis is inclusief:

• HIMSS registratie
• Deloitte congresprogramma
• Holland House Netwerkevenement
• Welkomstreceptie
• 4 hotelovernachtingen
• Lunches  
• Diners
• Vluchten (op basis van economy class, volgens programma),transfers*
• Programmaboekje
• Persoonlijke reisbegeleiding ter plaatse
 *uiteraard kunnen wij u een aangepast reisvoorstel doen

De NFU studiereis is exclusief:

• Persoonlijke uitgaven, upgrades en aanvullende diensten, meerkosten afwijkende reisschema's
• Reisverzekering  

Kosten voor dit zeer complete studiereispakket zijn: € 5.250,-*

*Over de persoonlijke reisarrangementen berekenen wij geen BTW

 


Inschrijven voor dit exclusieve programma is alleen op uitnodiging.