HIMSS

Bij Cognicum maken we ons weer op voor de HIMSS 2018 in maart! 

Ook dit jaar organiseren wij volledig verzorgde reizen naar de indrukwekkende beurs HIMSS 2018 die van 5 - 9 maart gehouden wordt in Las Vegas. Wij zijn trots om te melden dat wij samen met de HIMSS Dutch Community alle reizen kunnen verzorgen voor de deelnemers. De samenwerking met HIMSS Dutch Community is daarmee hechter dan ooit en wij zullen dan ook met de hele Nederlandse delegatie elkaar ontmoeten, o.a. in het gemeenschappelijke Holland House.

Daarnaast organiseert Cognicum, in opdracht van enkele relaties 4 inhoudelijke studiereizen naar de USA in combinatie met een bezoek aan de HIMSS 2018 in Las Vegas. Wij bieden uiteraard ook de mogelijkheid om alleen deel te nemen aan de HIMSS 2018 in Las Vegas. Mocht u zich al geregistreerd hebben via de HIMSS site, maar vindt u het wel prettig om u aan te sluiten bij één van onze initiatieven, dan is dit geen enkel probleem. Wij kunnen uw reis gedeeltelijk of in het geheel voor u regelen en alle zorg uit handen nemen.

Hieronder leggen we graag onze modulaire pakketten aan u voor, wij denken met dit aanbod voor u de reis naar de VS nog interessanter en leerzamer te maken. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Voor de studiereizen geldt een maximum aantal deelnemers van 30. Business partners kunnen alleen inschrijven i.c.m. een business partner pakket wat we op verzoek graag toesturen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om uw eigen reis samen te stellen, neemt u contact op met ons voor een reis op maat! Voor alle studiereizen geldt dat vertrek ook op zaterdag mogelijk is.

Let op! Reisarrangementen zijn slechts te boeken voor vertegenwoordigers vanuit zorginstellingen. Voor business partners alleen in combinatie met een business partner pakket.