HIMSS zorgdeelnemer

 

 

  

 HIMSS only

Reist u naar HIMSS en heeft u geen behoefte aan een van de aanvullende studiereizen dan bieden we u via dit pakket het volledig verzorgde reisprogramma voor uw reis naar de HIMSS. Vlucht, hotel, HIMSS 2018 registratie, transfers, programmaboekje, social programma en Dutch Community Conferentie . Kortom een volledig zorgeloos HIMSS 2018 reisarrangement!

 

 

  

 IBHC (Innovation based Health Care)

Deze studiereis op initiatief van Buitenhuis Advies heeft als doel om in aanvulling op dat wat de HIMSS 2018 biedt de deelnemers te laten kennismaken met de innovatieve mogelijkheden die er in de VS op dit moment spelen. 


Doelgroep: artsen, informatiemanagers, bestuurders.
Reisduur: vertrek zaterdag 3 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)
Hotel: The Wynn
     

 

 


  

Data Driven Health Care 

In deze aanvullende HIMSS studiereis leggen we de focus op voorspellende data analyses, machine learning en data visualisatie toegepast in de zorg. Het analyseren van de uitkomsten bij patiënten kunnen op diverse manieren leiden tot een wezenlijk Value Based model. Het voorkomen van onnodige ingrepen, beter begrip en outcome measurement op basis van analyse van grote hoeveelheden data en continue monitoring van de patiënt zijn de kernwaarden van deze reis.


Doelgroep: artsen, data analytici, (data)wetenschappers, bestuurders, CIO
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)
Hotel: The Wynn

 

 

  

Patiënt engagement and patiënt journeys 

Een studiereis met een groot aantal voorbeelden en inspiratiesessies over de participatie van de patiënt. De mogelijkheden van self management, apps, self monitoring maar ook de aansluiting daarvan op de bestaande zorgprocessen met behandelaars, het EPD en de manier waarop al dit voor de patiënt steeds toegankelijk is en actueel.


Doelgroep: innovatiemanagers, informatiemanagers, artsen, patient vertegenwoordigers
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart ( ochtend)
Hotel: The Wynn

 

 

  

Security and virtualisatie 

De studiereis met een sterke focus op de architectuur, cloudsolutions, security en virtualisatie oplossingen. Een aanvullende studiereis ook zeer geschikt voor Care en Cure instellingen. Hoe kunnen deze processen op een veilige en doelmatige manier technisch worden ondersteund en beheerd. Intra- en extramurale dienstverlening naadloos op elkaar laten aansluiten. De ketenzorg op de juiste manier faciliteren. End at allemaal beheersbaar en veilig!


Doelgroep: Care en Cure bestuurders, CIO, informatiemanagers, innovatiemanagers, ict managers
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)
Hotel: The Wynn

 

 

  

sd

HOLLAND HOUSE

Ook dit jaar organiseren we het Holland House. Ditmaal in nauwe samenwerking met de HIMSS Dutch Community zodat we kunnen spreken van een echt Holland House voor de gehele Nederlandse delegatie! Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners van alle delegaties en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community.