HIMSS partner

Business partner HIMSS 2018

 

 

In het vervolg op de succesvolle formule van een aanvullende studiereis rond de HIMSS conferentie in 2016 en 2017 is Cognicum voor 2018 alweer bezig met het opzetten van maar liefst 4 aanvullende studiereizen met HIMSS als centraal moment en ontmoetingsplaats.

Nieuw dit jaar is dat we een volledige samenwerking met HIMSS Dutch Community, VMBI, NICTIZ, HIMSS en Cognicum kunnen melden!

Uw mogelijkheden

Voor deze reisconcepten, bestaande uit maximaal 30 personen hebben we ruimte voor 4 - 5 businesspartners per reis. In dit concept bent u in de gelegenheid om samen met de andere businesspartners en Cognicum verder invulling te geven aan zowel het thema, de bestemming van de studiereis alsook het samenstellen van de groep. Exclusief met uw groep op studiereis met uiteraard veel ruimte voor inhoudelijke sessies, diners en informele netwerkmomenten.

Uw investering en de spelregels

Per reis 1, maximaal 2 afgevaardigden per businesspartner.
Partnerpakket is inclusief deelname aan het Dutch Community programma met een aantal bijbehorende rechten en voordelen zoals toegang tot het Holland House, Nederlands conferentieprogramma, etc. Vermelding op de website, logo in het programmaboekje en alle uitingen van het Holland House.
Cognicum bewaakt de juiste samenstelling van de groep en de mede (complementaire) businesspartners per reis en thema.

Het Businesspartner pakket (max 5 partners per reis) voor een van de studiereizen kost €10.000,- exclusief BTW en exclusief uw persoonlijk reispakket, reiskosten afhankelijk van gekozen reisprogramma.
(Indicatie; € 4.800,- - € 5.000,- p.p. inclusief vliegtickets, HIMSS toegang (indien van toepassing), Holland House, overnachtingen in het HIMSS Dutch Community congreshotel, maaltijden in het programma, transfers, referentiebezoek, reisbegeleiding, programmaboekje, etc.) 

 

 

 IBHC (Innovation Based Health Care)

Deze studiereis heeft als doel om in aanvulling op dat wat de HIMSS 2018 biedt de deelnemers te laten kennismaken met de innovatieve mogelijkheden die er in de VS op dit moment spelen. Met partners Buitenhuis Advies en Funatic,  zullen we op donderdag doorreizen naar San Francisco om bezoeken te brengen aan een aantal innovatieve healthcare startups en tech bedrijven. Met de deelnemers verkennen we waar de waarde voor toegepaste innovatie in de zorg het beste tot zijn recht komt. Zowel onderling, door inbreng van de partners maar zeker ook de inspirerende referentiebezoeken. De details van dit programma zijn in wording en staan binnenkort op onze website. Deze reis is op uitnodiging.


Doelgroep: artsen, informatiemanagers, bestuurders.
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)

 

 

 

 

 

   

Data Driven Health Care 
De data dokter?

In deze aanvullende HIMSS studiereis leggen we de focus op voorspellende data analyses, machine learning en data visualisatie toegepast in de zorg. Het analyseren van de uitkomsten bij patiënten kan op diverse manieren leiden tot een wezenlijk Value Based model. Het voorkomen van onnodige ingrepen, beter begrip en outcome measurement op basis van analyse van grote hoeveelheden data en continue monitoring van de patiënt zijn de kernwaarden van deze reis. We kijken naar voorbeelden in de San Francisco regio, brengen een referentiebezoek aan een toonaangevende zorginstelling en leren over de manier waarop (predictive) data analyse de zorgwereld kan helpen om kwalitatief de beste zorg betaalbaar te maken en te houden.


Doelgroep: artsen, data analytici, (data)wetenschappers, bestuurders, CIO
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)

 

 

Patient Engagement and Patient Journeys 

Een studiereis met een groot aantal voorbeelden en inspiratiesessies over de participatie van de patiënt. De mogelijkheden van self management, apps, self monitoring maar ook de aansluiting daarvan op de bestaande zorgprocessen met behandelaars, het EPD en de manier waarop al dit voor de patiënt steeds toegankelijk is en actueel. Met deze reis vliegt u vanuit Las Vegas door naar Seattle waar we een bezoek zullen brengen aan een toonaangevend ziekenhuis en partners. Daarnaast kan een bezoek aan bijvoorbeeld de Boeing fabrieken ingepast worden. Immers, voorbeelden uit andere sectoren kunnen altijd inspireren!


Doelgroep: innovatiemanagers, informatiemanagers, artsen, patiënt vertegenwoordigers
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart ( ochtend)

 

 

Lean and Secure in the Cloud 


De studiereis met een sterke focus op de toegankelijkheid van proces ondersteunende cloud solutions, complexe logistieke- en zorgprocessen en uiteraard, veilige oplossingen. Een aanvullende studiereis ook zeer geschikt voor Care en Cure instellingen. Met invoering van ketenzorg krijgt tenslotte iedereen met deze problematiek te maken!

Hoe kunnen deze processen op een veilige en doelmatige manier worden ingezet en deel uitmaken van het zorgproces. Door de juiste keuzes te maken kunnen we intra- en extramurale dienstverlening naadloos op elkaar laten aansluiten. We bekijken hiervan tijdens deze aanvullende studiereis voorbeelden van binnen en buiten de zorg. Hoe kunnen de complexe zorgprocessen het beste worden ondersteund op een doelmatige en toch veilige manier? De (keten)zorg op de juiste manier faciliteren, en dat allemaal beheersbaar, betaalbaar en veilig!


Doelgroep: Care en Cure bestuurders, CIO, informatiemanagers, innovatiemanagers, ict managers
Reisduur: vertrek zondag 4 maart, aankomst in Nederland zaterdag 10 maart (ochtend)

 

 

HOLLAND HOUSE

Ook dit jaar organiseren we het Holland House. Ditmaal in nauwe samenwerking met de HIMSS Dutch Community zodat we kunnen spreken van een echt Holland House voor de gehele Nederlandse delegatie! Het Holland House wordt mogelijk gemaakt door partners van alle delegaties en is toegankelijk voor alle Nederlandse afgevaardigden namens zorginstellingen en partners van het Holland House of de HIMSS Dutch Community.