HIMSS Europe 18

Congresreis HIMSS Europe 2018

27 - 29 mei 2018, Sitges, Spanje

Opnieuw reizen we met de Nederlandse zorg community af naar HIMSS Europa. Mede dankzij de betrokkenheid van het Ministerie van VWS bij de programmering zal deze editie naast een Europees, ook een sterk Nederlands karakter hebben!

Nederland is gastheer van deze editie met als centraal thema “Van praten naar actie” . Het programma met inspirerende keynotes, workshops, hands-on sessies zal worden geleid door Lucien Engelen, directeur van Radboud REshape Innovation Center.

Ook dit keer bieden we voor deze reis voor de Nederlandse delegatie een compleet Dutch Community arrangement aan inclusief vluchten, transfers, overnachtingen, deelname aan het congres en de spetterende Digital Health Party op maandagavond!


Dit Nederlandse programma wordt georganiseerd door de Dutch Community. Een samenwerking tussen Nictiz, VMBI en Cognicum. Het doel van de Dutch Community is om voor het Nederlandse digitale zorg landschap rondom een bestaande nationale en internationale events een gemeenschappelijk en waardevol programma aan te bieden voor de Nederlandse delegatie. 

Het is de ambitie om dit jaarlijks rondom een aantal events zoals Zorg en ICT, MIC en de HIMSS conferenties te organiseren.

Afgelopen februari was de Dutch Community in Las Vegas voor HIMSS US en deze keer voor het eerst samen in Sitges voor HIMSS Europe. Met een inhoudelijk en sociaal sterk programma proberen wij de verbinding te zoeken en aan te brengen tussen de internationale en nationale ontwikkelingen en de mensen die deze verandering in het digitale zorglandschap mogelijk maken. Met deze aanpak beogen we het rendement van waardevolle internationale en nationale bijeenkomsten voor de Nederlandse deelnemers te verhogen en Nederland als gidsland voor de digitale zorg sterk neer te zetten en uit te dragen. 

Dit jaar is het Dutch Community programma georganiseerd door: Conchita Hofstede (Nictiz), Amber Hidding (HIMSS EU), Patrick van der Schaaf (Cognicum), Herko Coomans (Ministerie van VWS), Merik Seven (VMBI)

 

Registratie:

De registratie is gesloten. U kunt zich alleen nog aanmelden voor het Nederlands programma klik hier!HIMSS Europa 2018 arrangementen:

Arrangement A  zaterdag - dinsdag

• Vluchten:
    - Heen: Zaterdag 26 mei Amsterdam – Barcelona, Vertrek 10.20 – Aankomst 12.35 uur
    - Terug: Dinsdag 29 mei Barcelona - Amsterdam,  Vertrek 21.45 – Aankomst 00.10 uur
• Transfer Barcelona Airport naar Sitges (indien u het arrangement inclusief vlucht boekt)
• 3 hotelovernachtingen incl. ontbijt
• Toegang tot het Nederlandse programma op zondagmiddag
• Ticket voor de Nederlandse Digital Health Party (Holland House by the Sea) op maandagavond
• Programmaboekje
• Reisbegeleiding

Pakketprijs:                                                    € 1.195,- inclusief BTW
Pakket zonder vluchten:                                €    880,- inclusief BTW

Arrangement B   zondag – dinsdag

• Vluchten
    - Heen: Zondag 27 mei Amsterdam – Barcelona, Vertrek 10.20 – Aankomst 12.35 uur
    - Terug: Dinsdag 29 mei Barcelona - Amsterdam, Vertrek  21.45  – Aankomst 00.10 uur
• Transfer Barcelona Airport naar Sitges (indien u het arrangement inclusief vlucht boekt)
• 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt
• Toegang tot het Nederlandse programma**
• Informeel diner op zondag in het congreshotel**
• Ticket voor de Nederlandse Digital Health Party (Holland House by the Sea) op maandagavond
• Programmaboekje
• Reisbegeleiding

Pakketprijs:                                                    € 825,- inclusief BTW
Pakket zonder vluchten:                                € 625,- inclusief BTW

* Business partners kunnen ALLEEN deze arrangementen  boeken in combinatie met een business partner pakket. Voor meer informatie mail naar secretariaat@cognicum.com

** alleen i.c.m. een geldige HIMSS badge, deze is niet inbegrepen in dit pakket. Kosten HIMSS registratie € 649,- excl. BTW i.c.m. reisarrangement.