epa

STUDIEREIS EPA 2016epa banner

11 t/m 15 maart 2016, Madrid

Meld U aan voor 14 januari 2016!

Cognicum organiseert in samenwerking met Hannieta Beuving een geaccrediteerde studiereis naar het jaarlijkse congres van de European Psychiatric Association (EPA). Gedurende 4 dagen heeft u onbezorgd de tijd om het EPA congres te bezoeken en na te praten met uw collega’s. 

Bekijk hier de flyer

MADRID!

De hoofdstad van Spanje. In een levendige stad zoals Madrid is er altijd iets te beleven en te doen! Mucha marcha, zoals ze in Spanje zeggen. Laat je onderdompelen in de Madrileense sfeer en ontdek de leukste en meest interessante plekjes. Madrid is dé stad voor levensgenieters!

LET’S DO IT RIGHT! 

Cognicum werkt uitsluitend samen met partijen die aangesloten zijn bij ANVR, SGR, IATA en het calamiteitenfonds. Voor de EPA Studiereis werken wij samen Travel Counsellors.

Wij nemen alle zorg uit handen en bieden u een totaal pakket aan met begeleiding ter plaatse. Daarnaast kunnen wij u adviseren over activiteiten ter plaatse in Madrid en kunnen wij dat voor u regelen en boeken.

REISADVIES OPMAAT 

Later aankomen? Eerder vertrekken?  Uw verblijf in Spanje verlengen met een vakantie? Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen u een voorstel opmaat sturen. Uw partner en/of kinderen zijn van harte welkom om mee te reizen. Klik hier voor meer informatie over de vluchten. 

OPTIONEEL – SOCIALE ACTIVITEITEN 

Wij bieden u (optioneel) sociale activiteiten aan (niet inbegrepen in de prijs). Deze activiteiten zijn een fietstour met een Nederlandse gids door Madrid en een Tapas Food Tour.

ARRANGEMENT

Klik hier voor de EPA arrangementen en kosten.

EPA PROGRAMMA

Bekijk hier het EPA programma.

HOTEL

Voor de EPA reis hebben wij gekozen voor het Novotel Campo de las Naciones hotel. Het hotel is vrij basic maar het voordeel is dat het congrescentrum op 5 minuten loopafstand ligt van het hotel. Het hotel ligt direct naast IFEMA, het Parque Juan Carlos I en het Palacio de Congresos. WiFi is gratis. Het Novotel Campo de las Naciones heeft een buitenzwembad en een terras. Alle gasten hebben ook gratis toegang tot een nabijgelegen sportschool. De ruime en geluiddichte kamers hebben een kluis en thee- en koffiefaciliteiten.

Het Novotel Campo de las Naciones biedt een gemakkelijke toegang tot de luchthaven en het centrum van de stad. Metrostation Campo de las Naciones ligt op 100 meter afstand. Tussen 06:00 en 23:00 uur rijdt er om de 30 à 35 minuten een pendeldienst naar de luchthaven.

 

 

 

Hou mij op de hoogte over psychiatrie studiereizen