CES

Studiereis CES 2018: Big ideas for the future of healthcare
7 -12 januari 2018, Las Vegas

De CES is dé plek voor innovatieve ontwikkelingen, ook voor de zorg! Naar ons idee is de consument leidend in (digitale) vernieuwing en waar beter een inzicht te krijgen dan op de grootste Consumenten Electronics beurs ter wereld! Neem bijvoorbeeld wearables. Armbanden die ingezet kunnen worden om allerlei gezondheidsdata te vergaren en te verwerken. Maar ook toepassingen op het gebied connected homes, sensoren in huis, virtuele brillen en virtual reality , smart clothing, robots in alle vormen en maten en drones om bijvoorbeeld medicijnen af te leveren. Op de CES vindt u het allemaal!

Wat is de CES?  De CES staat voor Consumer Electronic Show. Het programma van de conferentie zal beschikken over trending topics waarin de innovatie binnen allerlei branches aan bod komen en wij vooral de link zoeken met de zorg. Interessant voor de Healthsector zal bijvoorbeeld zijn: digitale gezondheid en fitness, AR/VR, connectiviteit, slimme huizen, voertuigen, intelligente steden, ziekenhuizen, sport technologieën en meer! Wij zorgen voor een compleet op de zorg toegespitst programma onder leiding van een zorginnovator!

Wat organiseren wij? Wij verzorgen een compleet verzorgde studiereis en regelen alles voor uw reis, hotel, transfers, diners, lunches en uiteraard een stevig inhoudelijk programma gericht op innovatieve toepassingen in de zorg! Verder hebben wij natuurlijk uw registratie voor de CES geregeld!

Doelgroep:
Innovatie managers, informatiemanagers, bestuurders van eerste en tweede lijn, gemeente, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg. Deze studiereis is beperkt tot maximaal 25 deelnemers.

Weetje. Vorig jaar waren er 30 Nederlandse bedrijven aanwezig dit jaar zullen dat er minimaal 60 zijn en u kan daar nog bij aansluiten. Dit jaar willen wij graag samen met vertegenwoordigers van zorginstellingen inspiratie opdoen op de Consumer Electronics Show voor toepassingen in de Nederlandse zorg! Onze delegatie zal bestaan uit marktpartijen die actief zijn op het gebied van robotica, smart medicatie, zelf zorg, data analytics, smart homes en domotica. Samen met de doelgroep uit de Cure- en de Care sector bestaande uit innovatiemanagers, artsen, bestuurders en Informatiemanagers rekenen we op een enorme innovatiekracht!

Klik hier voor meer informatie over de CES in Healthcare. 


CES 2018-ARRANGEMENT

Het Cognicum CES 2018-arrangement is inclusief:

• CES congresregistratie (Starter Conference Pass)
• 4 Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
• Inhoudelijk zorg - innovatieprogramma 
• Diner op unieke locatie in Las vegas
• Netwerkactiviteit
• Transfers
• Programmaboekje
• Persoonlijke reisbegeleiding ter plaatse

Het CES 2018-arrangement is exclusief: 

• Persoonlijke uitgaven
• Retourvlucht Amsterdam – Las Vegas
Wij boeken uw vlucht bij uw aanmelding tegen het dan geldende tarief. 

Kosten voor dit zeer complete CES 2018-arrangement zijn: € 2.750,-