HIMSS19 Studiereis

Thema #4: “Van innovatie naar implementatie” | Cary, North Carolina, VS
2019/02/10 09:00:00

In overzicht

€5.495 (onder voorbehoud)

14 feb - 16 feb 2019

Deze studiereis vertrekt op donderdagochtend 14 februari vanuit Orlando, de aankomst in Nederland is op zaterdagochtend 16 februari.

Groep: maximaal 25 personen

Partners van deze studiereis:

Over deze reis

De kracht van data zal met name in de voorspelbaarheid van zorg een steeds prominentere rol in gaan nemen. Er lopen in diverse ziekenhuizen al pilot projecten waar de Predictive Healthcare Analytics helpen om zorgkosten te besparen, behandelingen efficiënter te organiseren en de patiënt beter te ondersteunen.

Grote innovaties binnen de zorg brengen een grote uitdaging met zich mee: Hoe zorgen we ervoor dat innovatie ook daadwerkelijk op de juiste manier worden geïmplementeerd? Dat is waar deze studiereis op is gericht.

Met deze aanvullende studiereis vertrekken we donderdagochtend naar Cary waar we op het hoofdkantoor van SAS Analytics bijgepraat worden door experts van onder andere Duke Clinical Research Institute.

*LET OP: U wordt eerst doorgeleid naar de HIMSS website voor uw registratie, na het voltooien hiervan kunt u via een link terugkeren naar onze website om uw reisarrangement te voltooien.

Boek uw studiereis vandaag!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heeft u een vraag?

+31 85 111 88 44

secretariaat@cognicum.com

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30

Stel een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Versturen