HIMSS19 Studiereis

Thema #2: Security | Atlanta, Georgia, VS
2019/02/10 09:00:00

In overzicht

€5.495

14 feb - 16 feb 2019

Deze studiereis vertrekt op donderdagochtend 14 februari vanuit Orlando, de aankomst in Nederland is op zaterdagochtend 16 februari.

Groep: maximaal 25 personen

Partners van deze studiereis:

Over deze reis

Privacy en security. Het beheerst inmiddels ons dagelijkse leven. Hoe veilig zijn verbindingen, hoe zorgen we voor veilig berichtenverkeer, hoe voorkomen we dat persoonlijke gegevens in handen van derden vallen? Maar ook, hoe beschermen we onze digitale samenleving tegen hackers. De dreiging is er en de gevolgen kunnen erg groot zijn.

Om hier op in te zoomen organiseren we in samenwerking met een viertal partners een studiereis aanvullend op HIMSS19 in Orlando naar Secureworks Inc in Atlanta. Een Amerikaans bedrijf dat diensten levert op het gebied van beveiliging van computers, netwerken en informatie tegen aanvallen en cybercrime. Secureworks in Atlanta verzorgt voor diverse sectoren een volledig pakket aan beveiliging, waaronder specifiek voor de zorg. Naast dit bezoek en de sessies bij dit toonaangevende bedrijf zullen we in Atlanta o.a. nog een zorginstelling bezoeken en een kijkje nemen bij de nieuwszender CNN.

*LET OP: U wordt eerst doorgeleid naar de HIMSS website voor uw registratie, na het voltooien hiervan kunt u via een link terugkeren naar onze website om uw reisarrangement te voltooien.

Boek uw studiereis vandaag!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heeft u een vraag?

+31 85 111 88 44

secretariaat@cognicum.com

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30

Stel een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Versturen