apa

STUDIEREIS APA 2018

4 t/m 9 mei 2018, New York, USA

Meld u aan voor 01 februari 2018!

Cognicum organiseert in samenwerking met Hannieta Beuving een geaccrediteerde studiereis naar het jaarlijkse congres van de American Psychiatric Association (APA). Gedurende 5 dagen heeft u onbezorgd de tijd om het APA congres te bezoeken en na te praten met uw collega’s.
Cognicum neemt alle zorg uit handen en biedt u een totaal pakket aan met begeleiding ter plaatse. Daarnaast kunnen wij u adviseren over activiteiten ter plaatse in New York en kunnen wij dat voor u regelen en boeken.

NEW YORK!
Sinatra zong het al: ‘I want to be a part of it…’ Neem ook een hap uit de Big Apple, de stad die nooit slaapt. New York is het mekka voor wie graag winkelt en uitgaat. Sla uw slag in Macy’s en dans tot in de vroege uurtjes in een club! Liefhebbers van moderne architectuur en kunst mogen deze stad niet overslaan. Hebt u al tickets voor de musicals op Broadway? New York: the world’s second home!

LET’S DO IT RIGHT!
Cognicum werkt uitsluitend samen met partijen die aangesloten zijn bij ANVR, SGR, IATA en het calamiteitenfonds. Voor de APA Studiereis werken wij samen met Travel Counsellors.
Wij nemen alle zorg uit handen en bieden u een totaal pakket aan met begeleiding ter plaatse. Daarnaast kunnen wij u adviseren over activiteiten ter plaatse in New York en kunnen wij die voor u regelen en boeken. 

ARRANGEMENT
Klik hier voor de inhoud van het arrangement en de kosten

APA PROGRAMMA
Bekijk hier het APA programma

HOTEL
TRYP by Wyndham Times Square South ****
Dit moderne kleinschalige hotel in Manhattan ligt op slechts 5 minuten lopen van Penn Station en op 15 minuten loopafstand van het congrescentrum, Javits Convention Center. De kamers zijn ruim, licht en trendy. Er is gratis WIFI aanwezig.

De Gastro Bar at 35th verzorgt elke ochtend een compleet Europees ontbijt. De hele dag door zijn er Spaanse tapas en internationale gerechten verkrijgbaar, net als een uitgebreide selectie van wijnen en bieren.

VLUCHT
Bij voorkeur reizen wij vanuit GGZ Breburg gezamenlijk naar New York. Uiteraard kunt u eerder vertrekken of langer blijven. Wij zullen u inboeken op de vlucht hieronder. De prijs voor het ticket wordt per deelnemer berekend op het moment van aanmelding. Wij adviseren u daarom ook zsm in te schrijven aangezien de prijzen van het ticket nu nog gunstig zijn.

Vluchtvoorstel

Directe vlucht KLM:
Vrijdag 04 mei 2018 17:20 Amsterdam (AMS) – 19:25 New York (JFK)
Woensdag 09 mei 2018 17:40 New York (JFK) – 06:55 Amsterdam (AMS) *
* aankomst de volgende dag

Indicatie kosten, retourticket kost rond de 750 EURO per persoon.

FLEXIBEL! 
Later aankomen? Eerder vertrekken? Uw verblijf in de USA verlengen met een vakantie? Dit is geen enkel probleem. Wij kunnen u een voorstel opmaat sturen. Uw partner en/of kinderen zijn van harte welkom om mee te reizen.

OPTIONEEL – SOCIALE ACTIVITEITEN
Wij bieden u (optioneel) sociale activiteiten aan. Deze activiteiten zijn een o.a. een fietstour door New York.

Mocht u andere activiteiten willen ondernemen laat het ons weten dan kunnen wij die voor u organiseren!

CONTACT
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hannieta Beuving, hannieta@cognicum.com of telefonisch 06-468 43 663


 

Schermafbeelding 2015-11-11 om 14.04.11